Пудинг з квиноа
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування пудингу з квиноа, медом, родзинками, кардамон і курага.
У великій каструлі довести рисову лободу і 3 склянки молока до кипіння, зменшити вогонь і варити до готовності, помішуючи, від 12 до 14 хвилин.
Між іншим, в мисці збити цукор, мідь, яйця, кардамон, а що залишилася чашку молока. Зменшити вогонь до низького. Постійно помішуючи, повільно влити яєчну суміш в квиноа, додати родзинки і курагу.
Готувати, постійно помішуючи, поки суміш не загусне, від 3 до 5 хвилин. Налити пудинг в блюдо і дати трохи охолонути. Накрити пудинг поліетиленовою плівкою і поставити в холодильник на 2 годин, поки 2 днів.
- Яйця - 2 штуки
- Меленого кардамону - 1/4 чайних ложки
Між іншим, в мисці збити цукор, мідь, яйця, кардамон, а що залишилася чашку молока. Зменшити вогонь до низького. Постійно помішуючи, повільно влити яєчну суміш в квиноа, додати родзинки і курагу.
Готувати, постійно помішуючи, поки суміш не загусне, від 3 до 5 хвилин. Налити пудинг в блюдо і дати трохи охолонути. Накрити пудинг поліетиленовою плівкою і поставити в холодильник на 2 годин, поки 2 днів.