Рецепт Пудинг з квиноа фото

Пудинг з квиноа
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Фрукти
Дієтичне харчування
Для дітей , На святковий стіл
Десерти , Пудинг
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 г. 30 хв.

Рецепт приготування пудингу з квиноа, медом, родзинками, кардамон і курага.

Опис приготування:

У великій каструлі довести рисову лободу і 3 склянки молока до кипіння, зменшити вогонь і варити до готовності, помішуючи, від 12 до 14 хвилин.

Між іншим, в мисці збити цукор, мідь, яйця, кардамон, а що залишилася чашку молока. Зменшити вогонь до низького. Постійно помішуючи, повільно влити яєчну суміш в квиноа, додати родзинки і курагу.

Готувати, постійно помішуючи, поки суміш не загусне, від 3 до 5 хвилин. Налити пудинг в блюдо і дати трохи охолонути. Накрити пудинг поліетиленовою плівкою і поставити в холодильник на 2 годин, поки 2 днів.


  • Яйця - 2 штуки
  • Меленого кардамону - 1/4 чайних ложки
У великій каструлі довести рисову лободу і 3 склянки молока до кипіння, зменшити вогонь і варити до готовності, помішуючи, від 12 до 14 хвилин.

Між іншим, в мисці збити цукор, мідь, яйця, кардамон, а що залишилася чашку молока. Зменшити вогонь до низького. Постійно помішуючи, повільно влити яєчну суміш в квиноа, додати родзинки і курагу.

Готувати, постійно помішуючи, поки суміш не загусне, від 3 до 5 хвилин. Налити пудинг в блюдо і дати трохи охолонути. Накрити пудинг поліетиленовою плівкою і поставити в холодильник на 2 годин, поки 2 днів.

Схожі рецепти