Салат з курячою печінкою
(покроковий рецепт з фото)
Цей салат швидше повсякденний, ніж святковий. Але салат живильний, дуже смачний і з доступних продуктів. Як вид, одні плюси. Дивіться рецепт, як приготувати салат з курячою печінкою.
Салатик виходить дуже ситним і легким в один і той же час. Т.К. Готується він дуже просто, подавати його можна з будь-якого приводу. Прикрасити можна зеленню, на ваш смак. Все геніальне просто, як то кажуть!
- Печінка куряча - 300 грам
- Морква - 2 штуки
- Огірок консервований - 2 штуки
- Яйце - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Підготуйте заздалегідь усі необхідні продукти. Відваріть печінку курячу в солоній воді. Відваріть моркву і яйця. Остудіть.
Очищену цибулю поріжте тонко півкільцями. Обсмажте його до готовності на рослинній олії з сіллю і перцем меленим.
Консервовані огірки поріжте тонкою соломкою. Рідина відцідити.
Курячу печінку поріжте кубиками середнього розміру, наскільки це можливо.
Візьміть посуд, в якій плануєте подавати салат. На дно викладіть частина печінки.
На печінку викладіть смажену цибулю, полийте жиром від смаження цибулі.
Далі укладіть консервовані огірки. Полийте цей шар майонезом.
Далі - шар тертої вареної моркви, посоліть і зробіть майонезну сіточку.
Останній шар салату - варені яйця, їх я віддаю перевагу потерти на тертці. Посоліть салат і знову покрийте його майонезній сіточкою. Смачного!