Рецепт Салат з курячою грудкою і квасолею фото

Салат з курячою грудкою і квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Молочні продукти, Птах, Бобові, Квасоля, Сир, Курка, Зелень, Кукурудза, Фета, Куряча грудка, Листя салату
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Салати

Такий салат можна приготувати ввечері і відмінно повечеряти, а можна подати до обіду або на святковий стіл до основної страви. Салат виходить яскравим, смачним і корисним. І, що важливо, готується швидко!

Такий ошатний салатик можна швиденько приготувати на вечерю, подати до обіду або на святковий стіл. Готується цей салат дуже швидко, адже більшість продуктів, які ми будемо використовувати, не потрібно попередньо готувати. А курку можна взяти копчену або раніше відварену. Як приготувати салат з курячою грудкою і квасолею, ви тепер знаєте. Насолоджуйтесь!

  • Куряча грудка - 250-300 грам (копчена або варена)
  • Квасоля консервована - 300 грам
  • Кукурудза консервована - 150-200 грам
  • Фета - 150 грам (або бринза)
  • Листя салату - 150-200 грам
  • Рослинна олія - 4-5 Ст. Ложок
  • Лимонний сік - 3 Ст. Ложки
  • Прованські трави сухі - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 2 щіпки
салат з курячою грудкою і квасолею - фото крок 1
Відварюємо або запікаємо курку до готовності. Або використовуємо копчену. Ретельно промиємо і обсушити листя салату. Великі листя порвемо руками на невеликі шматочки.
салат з курячою грудкою і квасолею - фото крок 2
Додаємо квасолю і кукурудзу без рідини.
салат з курячою грудкою і квасолею - фото крок 3
Курячі грудки нарізаємо на шматочки.
салат з курячою грудкою і квасолею - фото крок 4
Фета нарізаємо кубиками.
салат з курячою грудкою і квасолею - фото крок 5
Для заправки змішаємо лимонний сік, олія, сіль і трави. Поливаємо салат заправкою перед подачею до столу.

Схожі рецепти