Салат з куркою і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Незважаючи на те, що цей салат з куркою і сиром бюджетний і простий, він виходить дуже "ошатний" і смачний. Поєднання яблук, сиру і курки завжди доречне і гармонійне.
Такий салат я часто готую навіть на вечерю. Він легкий і в той же час ситний. Якщо дати йому просочитися в холодильнику, то він буде ще смачніше. Яблука відмінно маринують курку, надаючи салату дивовижний смак і аромат. Поєднання курки з яблуками завжди гармонійне.
- Курка - 400 грам
- Сир - 200 грам
- Яблуко - 2 штук
- Яйця - 3 штуки
- Майонез - 200 грам

1. Для цього салату можна брати будь-яку частину курки. Я взяла курячі стегенця в кількості двох штук. Відваріть птицю до готовності в добре підсоленій воді (щоб потім не було необхідності підсолювати салат).

2. Паралельно відваріть три яйця круто, після чого остудіть їх в холодній воді.

3. З готової холодної курки зніміть шкірку і наріжте м'ясо на невеликі шматочки. Викладіть курку першим шаром в блюдо, в якому будете подавати салат. Листковим він виходить набагато смачніше.

4. Натріть яблуко на середній тертці і викладіть на курку. Не забувайте кожен шар змащувати майонезом.

5. Відокремте білок від жовтка і натріть яйця. Посипте третім шаром білок і промажте майонезом.

6. Наступний шар - сир.

7. На завершення - натертий жовток. Це буде останній шар. Тепер відправте салат мінімум на одну годину в холодильник, після чого його можна буде подавати до столу.