Рецепт Салат з ананасом, куркою і сиром фото

Салат з ананасом, куркою і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Фрукти, Курка, Ананас
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На святковий стіл, День народження, Новий рік
Салати

У багатьох кафе і ресторанах можна побачити в меню це блюдо. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати салат з ананасом, куркою і сиром. Блюдо дуже святкове, всім на радість! Смачно буде обов'язково!

Такий салат прийнято вважати вишуканою і завжди затребуваною закускою до будь-якого свята. Приготувати його можна швидко, не докладаючи особливих зусиль. Дуже зручно купувати вже готову копчену курку. Курка в такому вигляді надає салату особливий шарм. Ну, а кедрові горішки стануть ідеальним штрихом в складі цієї страви!

  • Копчене куряче філе - 800 грам
  • Сир - 300 грам
  • Консервовані ананаси - 1 Склянка (шматочками)
  • Кедрові горішки - 30 грам
  • Майонез - 100 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Чорний перець мелений - 1 Чайна ложка (за смаком)
салат з ананасом, куркою і сиром - фото крок 1
Ріжемо маленькими кубиками курку (приблизно по півсантиметра шириною).
салат з ананасом, куркою і сиром - фото крок 2
Викладаємо курку в зручну салатницю. Відкриваємо консервовані ананаси, зливаємо рідину, вона нам не знадобиться. Додаємо готові квадратики з ананасів в курячу нарізку.
салат з ананасом, куркою і сиром - фото крок 3
У якісно сиру ідеально підійде будь-який варіант з твердих сортів (голландський, Російський і т.П.). Сир ріжемо такими ж кубиками, як і попередні інгредієнти.
салат з ананасом, куркою і сиром - фото крок 4
Сир викладаємо в загальну масу з салатом. Беремо трохи кедрових горішків, висипаємо їх у салат. Чим більше горішків, тим більш насиченою вийде наш салат.
салат з ананасом, куркою і сиром - фото крок 5
Кладемо майонез, на нього видавлюємо пару зубчиків часнику (тут на ваш розсуд, можна один зубчик, а можна і чотири-п'ять). Посипаємо свіжомеленим чорним перчиком.
салат з ананасом, куркою і сиром - фото крок 6
Перемішуємо наш салатик, відправляємо в холодильник на годину, щоб він настоявся і став ароматні. Подавати його можна на свіжому листі салату.
Ну дуже смачна страва виходить, хоча все банально і просто в приготуванні, нічого не треба ні варити, ні смажити.
Рекомендовано до свята!

Схожі рецепти