Салат з курки з кукурудзою
(покроковий рецепт з фото)
Навіть зі звичних і добре відомих продуктів можна зробити щось нове. Цим новим є рецепт, як приготувати салат з курки з кукурудзою, він робиться за мотивами мексиканської кухні.
Мексиканська кухня славиться не тільки гостротою своїх страв, але і великим вмістом в них зелені і овочів (особливо кукурудзи). Салат стане відмінним доповненням для обіднього столу, особливо влітку. Завдяки великій кількості овочів, салат можна сміливо називати вітамінним.
- Куряча грудка - 2 штуки
- Rediska - 4 штуки
- Черрі - 7 штук
- Зелена цибуля - 2 штуки
- Braai - 1 пучок
- Кукурудза - 1 штука
- Вапно - 1 штука
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Рукола - 60 грам
- Ромен - 1 пучок
- Оливкова олія - За смаком
- Keso Фреско - 60 грам
- Сіль і перець - За смаком
1. Курячі грудки гарненько мою і витираю серветками. На сковороді розігріваю оливкова олія і обсмажую курку з кожного боку 8-10 хвилин. Перекладаю її на тарілку для охолодження.
2. Редис мою і нарізаю тонкими часточками, відправляю його в миску з холодною водою. Помідори мою і нарізаю шматочками. Зелену цибулю і петрушку мою, нарізаю дрібно. Рукколу і Ромен мою, нарізаю невеликими шматочками. За допомогою гострого ножа обрізаю кукурудзу від качана.
3. Для соусу: в миску вичавлюю сік лайма, додаю майонез, 2 столові ложки оливкової олії і гарненько перемішую. Доводжу до смаку сіллю і перцем.
4. Охолоджені грудки нарізаю невеликими шматочками. У великій мисці змішую все подрібнені інгредієнти, вливаю соус і перемішую.
5. Додаю до салату сир Кесо Фреско (його можна замінити бринзою або фетою), перемішую і за смаком додаю сіль, перець. Смачного!