Салат з кукурудзи і огірка
(покроковий рецепт з фото)
Картопля - це другий хліб, тому салати з його використанням настільки популярні, улюблені, затребувані. Розповім, як приготувати салат з кукурудзи і огірка з картоплею. Він ситний і поживний.
Рецепт цього салату належить японській кухні. Салат простий, легкий в приготуванні і доступний за інгредієнтами. Блюдо ситне і поживне, його можна подати на вечерю замість гарніру. Перемішую всі інгредієнти і заправляю майонезом.
- Огірок - 2-3 штук
- Картопля - 2-3 штук
- Морква - 1 штука
- Кукурудза - 5 Ст. Ложок
- Майонез - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
1. Огірки мою і нарізаю тонкими півкільцями, потім посипаю сіллю і залишаю на півгодини. Після цього промиваю і просушують серветками.
2. Морква чищу і мою, потім нарізаю невеликими шматочками.
3. Картопля очищаю від шкірки, мою і нарізаю крупно.
4. У каструлю розміщую подрібнені картоплю і моркву, відправляю каструлю на вогонь і відварюю до готовності. Дістаю овочі і остуджують.
5. В окремій мисці відварну картоплю розминають виделкою в пюре (можна з невеликими грудочками).
6. У миску до картопляного пюре викладаю огірок, морква, кукурудзу і заправляю майонезом, за смаком солю і перчу, перемішую.