Салат з креветками і кунжутом
(покроковий рецепт з фото)
Морепродукти смачні і корисні, пропоную простий, але дуже смачний салат з тигровими креветками і кунжутом. Такий салат можна приготувати до свята або урізноманітнити звичайний вечеря.
Для салату краще всього підійдуть великі тигрові креветки, але можна взяти і будь-які інші, по бажанню. Важливо обсмажувати креветки мінімум часу, вони повинні повністю поміняти колір і трохи зменшитися в розмірі. Креветки готові через 1-2 хвилини.
- Салат "айсберг" - 50-100 грам
- Шпинат - 1 пучок (маленький)
- Креветки тигрові - 9-12 штук
- Масло оливкове - 3-4 Ст. Ложок
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1-2 зубчиків
- Чорний перець - За смаком
- Кунжут - 1 Чайна ложка
Підготуємо інгредієнти.