Салат з консервованої квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Для цього салату знадобиться квасоля консервована у власному соку. Можна спробувати і в томаті, але смак салату буде іншим. Дивіться докладніше, як приготувати салат з квасолею!
Для салату відваріть яйця, грибочки будемо використовувати мариновані: у них чудовий смак, та й самі вони пружні і не розвалюються. Всі інгредієнти нарізаємо не дуже крупно, додаємо улюблену зелень і майонез. Як на мене, так це чудовий варіант ситного салату на кожен день! рекомендую рецепт, як приготувати салат з консервованої квасолею.
- Консервована квасоля - 250 грам
- Яйце - 2-3 штук
- Консервовані шампіньйони - 120 грам
- Зелена цибуля - - За смаком
- Сіль - - За смаком
- Майонез - 1 Ст. Ложка
1. Підготуйте продукти для салату. Відваріть яйця круто, остудіть їх і очистіть від шкаралупи. Консервовану квасолю промийте кип'яченою водою, відкиньте на сито на пару хвилин, щоб стекла вода.
2. Варені яйця порубати великими кубиками.
3. Консервовані гриби поріжте на 4 частини.
4. Складіть всі інгредієнти в глибоку посудину, додайте зелень, сіль і майонез.
5. Перемішайте. Салат готовий!
6. Подавати салат можна в загальному салатник або порційно, прикрасивши листям салату, зеленню і грибами.