Рецепт Салат з консервованої квасолею фото

Салат з консервованої квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Для цього салату знадобиться квасоля консервована у власному соку. Можна спробувати і в томаті, але смак салату буде іншим. Дивіться докладніше, як приготувати салат з квасолею!

Опис приготування:

Для салату відваріть яйця, грибочки будемо використовувати мариновані: у них чудовий смак, та й самі вони пружні і не розвалюються. Всі інгредієнти нарізаємо не дуже крупно, додаємо улюблену зелень і майонез. Як на мене, так це чудовий варіант ситного салату на кожен день! рекомендую рецепт, як приготувати салат з консервованої квасолею.

  • Консервована квасоля - 250 грам
  • Яйце - 2-3 штук
  • Консервовані шампіньйони - 120 грам
  • Зелена цибуля - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
салат з консервованої квасолею - фото крок 1
1. Підготуйте продукти для салату. Відваріть яйця круто, остудіть їх і очистіть від шкаралупи. Консервовану квасолю промийте кип'яченою водою, відкиньте на сито на пару хвилин, щоб стекла вода.
салат з консервованої квасолею - фото крок 2
2. Варені яйця порубати великими кубиками.
салат з консервованої квасолею - фото крок 3
3. Консервовані гриби поріжте на 4 частини.
салат з консервованої квасолею - фото крок 4
4. Складіть всі інгредієнти в глибоку посудину, додайте зелень, сіль і майонез.
салат з консервованої квасолею - фото крок 5
5. Перемішайте. Салат готовий!
салат з консервованої квасолею - фото крок 6
6. Подавати салат можна в загальному салатник або порційно, прикрасивши листям салату, зеленню і грибами.

Схожі рецепти