Рецепт Салат з квасолею консервованої фото

Салат з квасолею консервованої
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Романтична вечеря, Святковий обід
Салати

Салати з квасолею - це завжди апетитно і ситно. Я пропоную вам приготувати яскравий салат, який не залишить байдужим будь-якого гурмана. Обіцяю, буде красиво і смачно!

Хочеться чогось вишуканого і яскравого? Вам сюди! Цей салат з консервованої квасолі прикрасить будь-який стіл. Буяння фарб і пишність смаку - ніхто не встоїть перед ним. Та й не варто - їжте на здоров "я. Овочі і лаймово-часникова заправка принесуть вам тільки користь!

  • Квасоля консервована - 800 грам
  • Кукурудза заморожена - 250 грам
  • Авокадо - 1 штука
  • Солодкий болгарський перець - 1 штука
  • Помідор - 2 штуки
  • Зелена цибуля - 6 штук
  • Braai пучок - 1/2 штуки
  • Вапно - 1 штука
  • Оливкова олія - 1/2 склянки
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Каєнський перець - 1/8 чайних ложки
салат з квасолею консервованої - фото крок 1
Лайм вимити, вичавити сік.
салат з квасолею консервованої - фото крок 2
Часник почистити, дрібно нарізати.
салат з квасолею консервованої - фото крок 3
Змішати в банку сік лайма, оливкова олія, нарізаний часник, сіль і кайенский перець. Добре закрити кришкою і струшуючи перемішати. Дати настоятися.
салат з квасолею консервованої - фото крок 4
Авокадо очистити, нарізати кубиками.
салат з квасолею консервованої - фото крок 5
Консервовану квасолю викласти з банки, злити зайву рідину.
салат з квасолею консервованої - фото крок 6
Болгарський перець вимити, очистити від насіння, нарізати кубиками.
салат з квасолею консервованої - фото крок 7
Помідори вимити, нарізати кубиками.
салат з квасолею консервованої - фото крок 8
Зелену цибулю вимити, нарізати.
салат з квасолею консервованої - фото крок 9
Кінзу вимити, дрібно нарізати.
салат з квасолею консервованої - фото крок 10
У салатник змішати квасолю, кукурудзу, порізані перець, авокадо, помідори, цибуля і Kinzu. Залити все заправкою і добре перемішати. Смачного!

Схожі рецепти