Салат з квасолею консервованої
(покроковий рецепт з фото)
Салати з квасолею - це завжди апетитно і ситно. Я пропоную вам приготувати яскравий салат, який не залишить байдужим будь-якого гурмана. Обіцяю, буде красиво і смачно!
Хочеться чогось вишуканого і яскравого? Вам сюди! Цей салат з консервованої квасолі прикрасить будь-який стіл. Буяння фарб і пишність смаку - ніхто не встоїть перед ним. Та й не варто - їжте на здоров "я. Овочі і лаймово-часникова заправка принесуть вам тільки користь!
- Квасоля консервована - 800 грам
- Кукурудза заморожена - 250 грам
- Авокадо - 1 штука
- Солодкий болгарський перець - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Зелена цибуля - 6 штук
- Braai пучок - 1/2 штуки
- Вапно - 1 штука
- Оливкова олія - 1/2 склянки
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Каєнський перець - 1/8 чайних ложки
Лайм вимити, вичавити сік.
Часник почистити, дрібно нарізати.
Змішати в банку сік лайма, оливкова олія, нарізаний часник, сіль і кайенский перець. Добре закрити кришкою і струшуючи перемішати. Дати настоятися.
Авокадо очистити, нарізати кубиками.
Консервовану квасолю викласти з банки, злити зайву рідину.
Болгарський перець вимити, очистити від насіння, нарізати кубиками.
Помідори вимити, нарізати кубиками.
Зелену цибулю вимити, нарізати.
Кінзу вимити, дрібно нарізати.
У салатник змішати квасолю, кукурудзу, порізані перець, авокадо, помідори, цибуля і Kinzu. Залити все заправкою і добре перемішати. Смачного!