Салат з червоної консервованої квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Для того щоб швидко зробити ситний салат, майте у себе в холодильнику баночку квасолі. Воно відмінно поєднується з овочами в будь-якому вигляді, а також з м'ясом, птахом і ковбасою. Загалом, варіацій маса!
Пропоную приготувати салат з червоної консервованої квасолею з додаванням копченої курки, свіжого огірка, ріпчастої цибулі і ароматної зелені. Готуватися такий салат за лічені хвилини, так як всі інгредієнти не вимагають попередньої підготовки. Завдяки копченої курки, салат виходить ситним, а зелень робить його дуже ароматним. Салат з червоної консервованої квасолею відмінно підійде як для святкового столу, так і урізноманітнює ваше повсякденне меню.
- Червона квасоля - 300 грам (консервована)
- Копчена курка - 200 грам
- Огірок - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Зелень - 1 пучок
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль - щіпка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Копчену курку наріжте невеликими шматочками і викладіть в глибоку тарілку.
Додайте нарізаний кубиками свіжий огірок.
Квасоля промийте під проточною водою і всипте до решти інгредієнтів.
Дрібно наріжте цибулю і додайте його до салату.
Дрібно порубати зелень.
Заправте салат майонезом і добре перемішайте.
Салат готовий. Смачного!