Салат з капустою і кукурудзою
(покроковий рецепт з фото)
Простий, але від цього не менш смачний овочевий салат, який стане прекрасним доповненням до страв з м'яса і птіци.Ітак, рецепт салату з капустою і кукурудзою - смачного, легкого і корисного страви!
Мені дуже подобається, як поєднуються терпкий смак капусти з солодкістю кукурудзи і гострим цибулькою! Причому все це таке хрустке, соковите, апетитне - загалом, я можу одна навернути цілу миску такого салату, і не вдавитися; ). Чим періодично і займаюся - замість традиційного вечері з основною стравою, гарніром і обов'язковим чаєм з печивом на десерт.
Крім зазначених у списку інгредієнтів в цей салат можна класти найрізноманітніші овочі - огірок, болгарський перець і навіть молоді кабачки - вийде ще смачніше. В якості заправки можна використовувати не тільки масло з лимонним соком, але і йогурт, сметану, винний оцет з гірчицею. Простір для варіацій є, але не роздумуйте занадто довго, як приготувати салат з капустою і кукурудзою - просто зробіть це так, як вам хочеться! :)
- Капуста - 0, 5 кілограма
- Банка кукурудзи - 1 штука
- Зелень кропу - За смаком
- Зелень петрушки - За смаком
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
- Лимон - 0, 5 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець духмяний мелений - За смаком
- Цукор - 0, 5 Ст. Ложки
Залишки лимонного соку змішати з сіллю, цукром, перцем і рослинним маслом.
Після цього можна їсти! :)