Салат з індичкою і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.
Здивувати цим салатом складно, але я все ж спробую. У свій час працювала економістом в кафе, в мої обов'язки в тому числі входила калькуляція страв, тому все рецепти були мені доступні. Наш тодішній шеф любив включати в меню легкі салати, які можна подати клієнту за 5-7 хвилин. Це один з таких салатів.
Опис приготування:
На сайті є кілька класичних варіантів цього рецепта, але я пропоную більш легкий салат з індичкою, свіжим салатом і делікатної заправкою для фігури. При наявності декоративного ножа для сиру ви можете подрібнити сир фігурно і прикрасити таким чином блюдо. Смачно і просто - це про рецепт, як приготувати салат з індичкою і помідорами.
- Індичка відварна - 300 грам (філе)
- Сир твердий - 100 грам
- Свіжі салатні листя - 1 пучок
- Петрушка і кріп - За смаком
- Помідор свіжий - 2 штуки
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
Для приготування салату з філе індички ми візьмемо саме філе. Попередньо його відваром і остудити.
Салатні листя потрібно вимити, обсушити і нарвати руками. Викладіть салатні листя на тарілку. Додайте нарізану петрушку. Я вважаю за краще використовувати кучеряву петрушку. Вона красиво виглядає в салаті і дуже цікава на вигляд.
Салатні листя потрібно вимити, обсушити і нарвати руками. Викладіть салатні листя на тарілку. Додайте нарізану петрушку. Я вважаю за краще використовувати кучеряву петрушку. Вона красиво виглядає в салаті і дуже цікава на вигляд.
Остигнуло філе індички потрібно нарізати або розібрати руками на волокна. Викладіть філе на листя салату.
Помідор слід вимити і нарізати на тонкі часточки. Викладіть помідор на салат довільно.
Натріть на крупній тертці сир. Стружки сиру викладіть на салат. Прикрасьте гілочками петрушки. Приготуйте салатну заправку. Для цього змішайте рослинне масло, трохи чорного меленого перцю і сіль. Збийте масло до утворення однорідної заправки. Полийте салат цією заправкою.
Готово!
Готово!