Салат «Цезар» з індичкою
(покроковий рецепт з фото)
Простий, смачний і доступний - салат "цезар" з індичкою. Готувати салат "цезар" з індичкою легко, він сподобається всім, особливо тим людям, хто любить різні версії цього салату.
Філе індички підсмажити до рум'яної скоринки, також використовуємо вже готовий соус для салату "цезар", салатні листя, чері, яйце і сир. Неодмінно зробимо апетитні і смачні сухарики. Нічого складного в процесі немає, тому, приготуйте салат "цезар" з індичкою до обіду або вечері.
- Філе індички - 150 грам
- Салатні листя - 30 грам
- Помідори черрі - 100 грам
- Курячі яйця - 0, 5 штуки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Спеції - 1 Ст. Ложка (для салату "цезар" )
- Кнопка - 2 скибочки
- Соус для салату "цезар" - 3-4 Ст. Ложок
- Сир - 30 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти за списком.
Філе індички наріжте смужками.
Підсмажте індичку з обох сторін на сковороді. Приправте м'ясо спеціями.
Батон наріжте кубиками і посипте спеціями для салату "цезар" . Полийте батон трохи маслом, запікайте при 180 градусах 10-12 хвилин.
На тарілку викладіть чисті салатні листя, порвані руками. Додайте половинки чері.
Викладіть в центр салату половину курячого яйця.
Додайте в салат індичку, нарізаний сир і сухарики. Заправте салат соусом "цезар" і подавайте до столу.
Смачного!