Салат «Цезар» з індичкою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.
Простий, смачний і доступний - салат"Цезар" з індичкою. Готувати салат"Цезар" з індичкою легко, він сподобається всім, особливо тим людям, хто любить різні версії цього салату.
Опис приготування:
Філе індички підсмажити до рум'яної скоринки, також використовуємо вже готовий соус для салату"Цезар" , салатні листя, чері, яйце і сир. Неодмінно зробимо апетитні і смачні сухарики. Нічого складного в процесі немає, тому, приготуйте салат"Цезар" з індичкою до обіду або вечері.
- Філе індички - 150 грам
- Салатні листя - 30 грам
- Помідори черрі - 100 грам
- Курячі яйця - 0, 5 штуки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Спеції - 1 Ст. Ложка (для салату"Цезар" )
- Кнопка - 2 скибочки
- Соус для салату"Цезар" - 3-4 Ст. Ложок
- Сир - 30 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти за списком.
Філе індички наріжте смужками.
Підсмажте індичку з обох сторін на сковороді. Приправте м'ясо спеціями.
Батон наріжте кубиками і посипте спеціями для салату"Цезар" . Полийте батон трохи маслом, запікайте при 180 градусах 10-12 хвилин.
На тарілку викладіть чисті салатні листя, порвані руками. Додайте половинки чері.
Викладіть в центр салату половину курячого яйця.
Додайте в салат індичку, нарізаний сир і сухарики. Заправте салат соусом"Цезар" і подавайте до столу.
Смачного!