Дієтичний салат з індичкою
(покроковий рецепт з фото)
Індичка - дуже поживне, але не жирне м'ясо, яке ідеально підходить для дієти і збалансованого харчування. Салат з неї виходить дуже смачним. Рекомендую!
У мене залишалася індичка відварна (після приготування супу). "чому б не зробити салат? " - подумала я? Для приготування дієтичного салату з індичкою багато не треба: яблуко велике кисло-солодке, парочка корінців селери, зелень за смаком (крім цибулі я додала кінзу) і будь-які горішки. Я використовувала волоські, але сміливо можна додати горіхи пекан. Тільки не заправляйте салат майонезом, він зіпсує весь смак.
- Індичка відварна - 200 грам
- Зелена цибуля - 3 штуки
- Яблуко - 1 штука
- Горіхи - За смаком
- Селера - 1-2 штук
- Масло або сметана - За смаком (для заправки)
Підготуйте всі необхідні для готування інгредієнти. М'ясо відвареної індички дрібно поріжте. Горіхи подрібнити. Зелена цибуля, зелень і корінці селери промийте.
Яблуко або поріжте дрібними кубиками, або потріть на тертці. Лук порубати, селера теж. Змішайте в посуді все інгредієнти, великих шматків бути не повинно. Злегка посоліть за смаком. Заправити найкраще оливковою олією або легкої сметаною, але не майонезом.
Можете подавати готовий дієтичний салат з індичкою з хлібцями. Смачного!