Салат «Олів'є» з індичкою
(покроковий рецепт з фото)
Олів'є - один з найпопулярніших салатів на всі випадки життя. Будь це святковий стіл або буденний обід - він ніколи не буде зайвим. Його історія налічує кілька століть.
Для того, щоб приготувати традиційний салат олів'є з індичкою, для початку відваріть потрібні інгредієнти - яйця 10-12 хвилин круто, індичку зі спеціями до готовності, картоплю в мундирі і морква до м'якості. В іншому дотримуйтесь моїм рецептом, як приготувати салат "олів'є" з індичкою.
- М'ясо індички - 400 грам
- Картопля середній - 3-4 штук
- Яйця - 3-4 штук
- Морква - 1 штука
- Огірок свіжий - 1-2 штук
- Горошок зелений консервований - 150-200 грам
- Каперси консервовані - 80-100 грам
- Майонез - 250-300 грам
- Цибуля зелена - За смаком
Все добре перемішайте і заправте майонезом. Перед подачею на стіл салат зверху посипте подрібненою зеленою цибулею. Смачного!