Рецепт Салат «Олів'є» з індичкою фото

Салат «Олів'є» з індичкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка , Птах
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Олів'є - один з найпопулярніших салатів на всі випадки життя. Будь це святковий стіл або буденний обід - він ніколи не буде зайвим. Його історія налічує кілька століть.

Опис приготування:

Для того, щоб приготувати традиційний салат олів'є з індичкою, для початку відваріть потрібні інгредієнти - яйця 10-12 хвилин круто, індичку зі спеціями до готовності, картоплю в мундирі і морква до м'якості. В іншому дотримуйтесь моїм рецептом, як приготувати салат"Олів'є" з індичкою.

  • М'ясо індички - 400 грам
  • Картопля середній - 3-4 штук
  • Яйця - 3-4 штук
  • Морква - 1 штука
  • Огірок свіжий - 1-2 штук
  • Горошок зелений консервований - 150-200 грам
  • Каперси консервовані - 80-100 грам
  • Майонез - 250-300 грам
  • Цибуля зелена - За смаком
салат
Відваріть овочі і м'ясо індички перед їх нарізуванням. Індичку відварюють з перцем і лавровим листом, картоплю - в мундирі, а яйця - круто.
салат
Наріжте м'ясо, огірки, морква, картоплю і відварені яйця дрібними кубиками.
салат
До нарізаним інгредієнтам додайте горошок і каперси без рідини.
салат
Все добре перемішайте і заправте майонезом. Перед подачею на стіл салат зверху посипте подрібненою зеленою цибулею. Смачного!

Схожі рецепти