Олів'є з індичкою
(покроковий рецепт з фото)
Звичний для всіх салат, але ми злегка змінимо склад - і олів'є з індичкою стане окрасою не тільки сімейної вечері, але і святкового столу. Часу на його приготування піде зовсім небагато.
Всіма улюблений салат "олів'є" в класичному виконанні іноді набридає. І, щоб привнести цікаву нотку в звичний салат і урізноманітнити його, ми змінюємо деякі інгредієнти. Рецепт приготування олів'є з індичкою нескладний, і готувати його одне задоволення: мінімум брудного посуду і максимум насолоди смаком. Такий цікавий і дуже смачний салат прикрасить ваше святкове застілля.
- Індичка (нога) - 300-400 грам (або файл)
- Картопля - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Яйце - 4 штуки
- Маринований огірок - 4-5 штук
- Консервований горошок - 400 грам
- Твердий сир - 150 грам
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Кріп - 1 пучок
- Домашній майонез - 200 мілілітрів (або магазинний)
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
Сиру картоплю і моркву очищаємо від шкірки і нарізаємо невеликими кубиками. Ніжку індички ділимо на дві частини. Відварюємо яйця круто.
Викладаємо нарізані овочі в форму від мультиварки для варіння на пару. А м'ясо індички - в чашу мультиварки і покриваємо її водою. Додаємо трохи солі.
Розміщуємо форму в мультиварку і виставляємо режим "варка на пару", час - 50 хвилин. Індичку і овочі готуємо разом, що економить час.
Через 30 хвилин забираємо форму з готовими овочами, а індичку залишаємо до сигналу.
Нарізаємо невеликими шматочками готове м'ясо індички.
Твердий сир натираємо на крупній тертці, а зелена цибуля і кріп нарізаємо дрібно.
Огірки, варені яйця і ріпчасту цибулю нарізаємо невеликими шматочками.
Змішуємо всі нарізані продукти і горошок у великій мисці і заправляємо домашнім майонезом.