М'ясний салат з індичкою
(покроковий рецепт з фото)
Різноманітність м'ясних салатів дивує. Основний інгредієнт - м'ясо або ковбаса (на ваш смак). В даному випадку це філе індички - відмінна альтернатива, наприклад, свинині або яловичині.
М'ясний салат з індичкою виходить дуже легким, але в той же час ситним. Готується він за 3 години з урахуванням варіння овочів і м'яса. Огірки краще брати солоні, а не мариновані (вони більш кислі). Пробуйте різні варіації м'ясного салату не тільки для святкового столу, але і на обід.
- Філе індички - 350 грам
- Картопля - 2-4 штук
- Морква - 1 штук
- Яйця - 3 штуки
- Солоні огірки - 1-3 штук
- Зелений горошок - 50 грам (консервований)
- Майонез - 250 грам
1. Ставимо варитися філе індички, після закипання солимо і приправляємо за смаком. Варимо до готовності (приблизно 40 хвилин). Овочі варимо окремо (не очищається). Після цього даємо їм повністю охолонути.
2. Після охолодження очистіть і наріжте овочі.
3. Нарізаємо овочі кубиками, викладаємо в ємність, в якій будемо змішувати і готувати салат.
4. Окремо нарізаємо філе індички, також відправляємо в салат. Якщо хочете більш виражений смак, то можна додати трохи копченої ковбаси (вона надає особливий аромат салату).
5. Огірки додавайте до смаку (якщо любите кислуватий присмак, то додайте їх більше).
6. І обов'язковий інгредієнт - зелений горошок (консервований).
7. Додайте майонез, перемішайте салат. Надішліть його в холодильник мінімум на 1 час, щоб він як слід просочився.
8. Такий салат можна готувати і на святковий стіл.