Салат весняний з селерою
(покроковий рецепт з фото)
Для весняного меню пропоную рецепт смачного, корисного овочевого салату з селерою. Він виходить яскравим, соковитим, ароматним і корисним. Підійде і для легкого перекусу, так як до складу входить сир.
Розповідаю, як приготувати салат весняний з селерою за 5 хвилин. Овочі нарізаємо кубиками, часник і зелень подрібнюємо. Додаємо сир, сіль, перець за смаком, заправляємо оливковою олією. Готуйте з користю і задоволенням!
- Селера - 2 штуки (стебло)
- Перець солодкий - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Редис - 4 штуки
- Сир - 2 Ст. Ложки( 9% і вище)
- Часник - 1 зубчик
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
Овочі помийте, очистіть. У перцю видаліть насіння і плодоніжку, у селери - жорсткі частини стебла.
Овочі наріжте кубиками, часник і зелень подрібніть. Додайте перець і сіль за смаком, перемішайте.
Сир наріжте дрібними кубиками. Заправте оливковою олією. Смачного!