Салат «Шаньдун» з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вам рецепт, який розповість, як приготувати салат "шаньдун" з яловичиною. Це мій домашній варіант китайського салату, який підійде і на кожен день, і на святковий стіл.
Пропоную смачний і простий салат з маринованими грибочками і яловичиною. Яловичина - улюблене багатьма м'ясо, з яким можна готувати масу апетитних страв, в тому числі і смачний, поживний салат "шаньдун" . Ця страва з легкістю підкорить ваше серце. Готується швидко, продукти потрібні найпростіші, а смак виходить дивовижний. Смачного!
- Яловичина - 150 грам (відварна)
- Огірки - 2 штуки (свіжі)
- Гриби - 100 грам (мариновані)
- Соєвий соус - 2 чайних ложки
- Часник - 1 зубчик

Наріжте огірок середнього розміру кубиком.