Салат пікантний з сьомгою
(покроковий рецепт з фото)
Відомий смачний салат з сьомгою пропоную вашій увазі. Він складе хорошу компанію святкового столу. Читайте мій рецепт, і ви дізнаєтеся, як приготувати салат пікантний з сьомгою.
1. Спершу необхідно почистити яблука і огірки, відокремивши від них шкірку. Потім поріжте їх на невеликі кубики. Бажано, щоб кубики були однакового розміру.
2. Далі готуємо помідори і солодкий перець. Солодкий перець очищаємо від серцевини і нарізаємо тонкою соломкою. Помідори ріжемо тонкими часточками. Також потрібно подрібнити цибулю (дуже дрібно) і видавити часник за допомогою часничниці.
3. Розріжте м'ясо сьомги на невеликі шматки. Сьомга не повинна сильно виділятися за розміром, в порівнянні з іншими інгредієнтами. Об'єднайте всі компоненти в салатниці і ретельно перемішайте.
4. Приготуйте соус для заправки салату. Змішайте чайну ложечку хрону в оцті з майонезом. Потім додайте цукор, сіль, лимонний сік, червоний перець і шматочки петрушки.
5. Заправте салат соусом, ретельно перемішайте. Зверху можете прикрасити петрушкою. Смачного!
- Слабосолона сьомга - 300 грам
- Маринований огірок - 2 штуки
- Яблуко - 2 штуки
- Солодкий перець - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Майонез - 150 грам
- Хрін в оцті - 1 Чайна ложка
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
- Зелень - 25 грам (будь-яка)
- Сіль - 15 грам (додавати на свій смак)
- Цукор - 15 грам (додавати на свій смак)
- Червоний перець - 1 штука (додавати на свій смак)
2. Далі готуємо помідори і солодкий перець. Солодкий перець очищаємо від серцевини і нарізаємо тонкою соломкою. Помідори ріжемо тонкими часточками. Також потрібно подрібнити цибулю (дуже дрібно) і видавити часник за допомогою часничниці.
3. Розріжте м'ясо сьомги на невеликі шматки. Сьомга не повинна сильно виділятися за розміром, в порівнянні з іншими інгредієнтами. Об'єднайте всі компоненти в салатниці і ретельно перемішайте.
4. Приготуйте соус для заправки салату. Змішайте чайну ложечку хрону в оцті з майонезом. Потім додайте цукор, сіль, лимонний сік, червоний перець і шматочки петрушки.
5. Заправте салат соусом, ретельно перемішайте. Зверху можете прикрасити петрушкою. Смачного!