Рецепт Салат пікантний з сьомгою фото

Салат пікантний з сьомгою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Сьомга
Низькокалорійні
На обід, На вечерю
Салати, Гостре

Відомий смачний салат з сьомгою пропоную вашій увазі. Він складе хорошу компанію святкового столу. Читайте мій рецепт, і ви дізнаєтеся, як приготувати салат пікантний з сьомгою.

1. Спершу необхідно почистити яблука і огірки, відокремивши від них шкірку. Потім поріжте їх на невеликі кубики. Бажано, щоб кубики були однакового розміру.

2. Далі готуємо помідори і солодкий перець. Солодкий перець очищаємо від серцевини і нарізаємо тонкою соломкою. Помідори ріжемо тонкими часточками. Також потрібно подрібнити цибулю (дуже дрібно) і видавити часник за допомогою часничниці.

3. Розріжте м'ясо сьомги на невеликі шматки. Сьомга не повинна сильно виділятися за розміром, в порівнянні з іншими інгредієнтами. Об'єднайте всі компоненти в салатниці і ретельно перемішайте.

4. Приготуйте соус для заправки салату. Змішайте чайну ложечку хрону в оцті з майонезом. Потім додайте цукор, сіль, лимонний сік, червоний перець і шматочки петрушки.

5. Заправте салат соусом, ретельно перемішайте. Зверху можете прикрасити петрушкою. Смачного!

  • Слабосолона сьомга - 300 грам
  • Маринований огірок - 2 штуки
  • Яблуко - 2 штуки
  • Солодкий перець - 1 штука
  • Помідор - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Майонез - 150 грам
  • Хрін в оцті - 1 Чайна ложка
  • Лимонний сік - 1 Чайна ложка
  • Зелень - 25 грам (будь-яка)
  • Сіль - 15 грам (додавати на свій смак)
  • Цукор - 15 грам (додавати на свій смак)
  • Червоний перець - 1 штука (додавати на свій смак)
1. Спершу необхідно почистити яблука і огірки, відокремивши від них шкірку. Потім поріжте їх на невеликі кубики. Бажано, щоб кубики були однакового розміру.

2. Далі готуємо помідори і солодкий перець. Солодкий перець очищаємо від серцевини і нарізаємо тонкою соломкою. Помідори ріжемо тонкими часточками. Також потрібно подрібнити цибулю (дуже дрібно) і видавити часник за допомогою часничниці.

3. Розріжте м'ясо сьомги на невеликі шматки. Сьомга не повинна сильно виділятися за розміром, в порівнянні з іншими інгредієнтами. Об'єднайте всі компоненти в салатниці і ретельно перемішайте.

4. Приготуйте соус для заправки салату. Змішайте чайну ложечку хрону в оцті з майонезом. Потім додайте цукор, сіль, лимонний сік, червоний перець і шматочки петрушки.

5. Заправте салат соусом, ретельно перемішайте. Зверху можете прикрасити петрушкою. Смачного!

Схожі рецепти