Салат Мімоза з сайра
(покроковий рецепт з фото)
Сайра може послужити відмінним новим інгредієнтів в улюбленому всіма салаті Мімоза. Спробуйте, консервована сайра дуже смачна, відмінно поєднується з яйцем, морквою і картоплею.
Цей рецепт салату Мімоза з сайра я побачив в якомусь кулінарному шоу. Мені дуже сподобався він саме тим, що сайра, консервована солона рибка, додає особливий смак ніжному салату. Є пару секретів, як зробити салат мімоза ще більш ніжним і смачним. Ними я обов'язково з вами поділюся. А поки ми почнемо з того, що приготуємо все інгредієнти. Перевірте, чи вистачає вам за все. Зваріть яйця, морква, картопля заздалегідь.
1. І ось коли морква, картопля і яйця готові, спокійно остигають на тарілці десь в сторонці, чистий і Мельк narubite цибулю.
2. Секрет перший, якщо ви хочете, щоб ріпчаста цибуля в салаті ні гірким, залийте його окропом і залиште на десять хвилин.
3. Переконайтеся, що яйця повністю охололи. Тепер почистіть їх і відокремте жовтки від білків. Жовтки натираємо на дрібній тертці, білки - на крупній.
4. Картоплю і моркву теж почистіть після повного охолодження. Натріть їх на дрібній тертці.
5. Відкрийте консервну банку сайри. Дістаньте рибу, бажано без води. Краще воду злити. Сайру розімніть вилкою.
6. Всі інгредієнти готові, перед вами стоять шість чашок: з цибулею, яєчним білком, яєчним жовтком, картоплею, морквою і сайра. Приступимо до сервіровки салату.
7. На дно салатниці кладемо сайру. Посипаємо її цибулею. Змащуємо столовою ложкою майонезу.
8. Наступний шар - картопля. Зверху майонез.
9. Потім терта на дрібній терки морква. Її краще підсолити, так як варена морква досить прісна, bezvkusnaya. Зверху, звичайно, майонез.
10. На морква яєчні білки. Їх теж змащуємо майонезом. Це буде останній шар майонезу.
11. Тепер жовтки. Розподіліть їх рівно, без Комков, вони наш останній верхній шар.
Салат Мімоза з сайра можете прикрасити зеленню, будь-який на ваш смак. Викласти оливки або шматочки помідор. Включіть вашу фантазію і салат мімоза з сайра стане вашим унікальною стравою.
Смачного!
- Картопля - 3 штуки
- Морква - 2 штуки
- Яйця - 4 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Майонез - 5-6 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Консервована сайра - 200 грам
1. І ось коли морква, картопля і яйця готові, спокійно остигають на тарілці десь в сторонці, чистий і Мельк narubite цибулю.
2. Секрет перший, якщо ви хочете, щоб ріпчаста цибуля в салаті ні гірким, залийте його окропом і залиште на десять хвилин.
3. Переконайтеся, що яйця повністю охололи. Тепер почистіть їх і відокремте жовтки від білків. Жовтки натираємо на дрібній тертці, білки - на крупній.
4. Картоплю і моркву теж почистіть після повного охолодження. Натріть їх на дрібній тертці.
5. Відкрийте консервну банку сайри. Дістаньте рибу, бажано без води. Краще воду злити. Сайру розімніть вилкою.
6. Всі інгредієнти готові, перед вами стоять шість чашок: з цибулею, яєчним білком, яєчним жовтком, картоплею, морквою і сайра. Приступимо до сервіровки салату.
7. На дно салатниці кладемо сайру. Посипаємо її цибулею. Змащуємо столовою ложкою майонезу.
8. Наступний шар - картопля. Зверху майонез.
9. Потім терта на дрібній терки морква. Її краще підсолити, так як варена морква досить прісна, bezvkusnaya. Зверху, звичайно, майонез.
10. На морква яєчні білки. Їх теж змащуємо майонезом. Це буде останній шар майонезу.
11. Тепер жовтки. Розподіліть їх рівно, без Комков, вони наш останній верхній шар.
Салат Мімоза з сайра можете прикрасити зеленню, будь-який на ваш смак. Викласти оливки або шматочки помідор. Включіть вашу фантазію і салат мімоза з сайра стане вашим унікальною стравою.
Смачного!