Салат «мімоза» з м'ясом криля
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва знайоме багатьом, адже салатик простий, ситний, але його можна сміливо подати і на святковий стіл. Цікавий варіант якраз хочу запропонувати вам на замітку. Запам'ятовуйте і повторіть будинку.
Перед вами класна ідея, як приготувати салат "мімоза" з м'ясом криля. Він виходить дивно ніжним, так як в рецепті немає вершкового масла і цибулі. В даному випадку салатик готується на загальному блюді, але його цілком можна подати і в порційних креманках. За кількістю майонезу орієнтуйтеся на власні смакові переваги.
- М'ясо криля - 2 штуки (баночки)
- Картопля - 4-5 штук
- Морква - 1-2 штук
- Яйце - 5 штук
- Сіль і майонез - За смаком
1
Насамперед потрібно зварити картоплю, морква і яйця. Зручно робити це заздалегідь, щоб вони добре охололи.
2
Готові овочі та яйця потрібно очистити і натерти на тертці (білки окремо від жовтків).
3
М'ясо криля розімніть вилкою.
4
На дно салатник викладіть картоплю рівним шаром. Додайте сіль і щедро змастіть майонезом.
5
Зверху викладіть м'ясо криля.
6
Наступним шаром буде морква, майонез, трохи солі.
7
Присипте все білками, змазаними майонезом, і прикрасьте жовтком.
Смачного!
Смачного!