Рецепт Салат «мімоза» з м'ясом криля фото

Салат «мімоза» з м'ясом криля
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Морепродукти
Дієтичне харчування, Низькокалорійні
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати, Салат мімоза

Ця страва знайоме багатьом, адже салатик простий, ситний, але його можна сміливо подати і на святковий стіл. Цікавий варіант якраз хочу запропонувати вам на замітку. Запам'ятовуйте і повторіть будинку.

Перед вами класна ідея, як приготувати салат "мімоза" з м'ясом криля. Він виходить дивно ніжним, так як в рецепті немає вершкового масла і цибулі. В даному випадку салатик готується на загальному блюді, але його цілком можна подати і в порційних креманках. За кількістю майонезу орієнтуйтеся на власні смакові переваги.

  • М'ясо криля - 2 штуки (баночки)
  • Картопля - 4-5 штук
  • Морква - 1-2 штук
  • Яйце - 5 штук
  • Сіль і майонез - За смаком
1
Насамперед потрібно зварити картоплю, морква і яйця. Зручно робити це заздалегідь, щоб вони добре охололи.
2
Готові овочі та яйця потрібно очистити і натерти на тертці (білки окремо від жовтків).
3
М'ясо криля розімніть вилкою.
4
На дно салатник викладіть картоплю рівним шаром. Додайте сіль і щедро змастіть майонезом.
5
Зверху викладіть м'ясо криля.
6
Наступним шаром буде морква, майонез, трохи солі.
7
Присипте все білками, змазаними майонезом, і прикрасьте жовтком.
Смачного!

Схожі рецепти