М'ясо криля
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати м'ясо криля в свіжому салаті зі смаком морського узбережжя? Поділюся з вами рецептом неймовірно простого і дуже смачного салату. Таким незвичайним блюдом ви точно поб'єте гостей.
Чомусь м'ясо криля недооцінюють, а купують крабові палички, в яких м'яса краба немає ні граммулечкі. Рекомендую спробувати побалувати себе і близьких і зробити салат з м'ясом криля. Кріль дуже корисні, вони славляться своїм найціннішим вмістом природних вітамінів, мінералів і амінокислот. Так що такий не просто дуже смачний, а ще й "молодильні" салатик
- М'ясо криля - 100 грам(1 банку)
- Яйця - 3 штуки
- Огірок - 1 штука
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Сіль, перець - За смаком
- Майонез - 3 Ст. Ложки
Під проточною водою промийте і дрібно наріжте цибулю.
Огірок також промийте, обсушити паперовим рушником і наріжте кубиком.
Яйця зваріть круто, почистіть і наріжте кубиком.
З банки з м'ясом криля злийте зайву рідину і відправте в блюдо. Туди ж зсипте все нарізані інгредієнти для салату, приправити сіллю, поперчіть за смаком і заправте майонезом. Перемішайте.