Рецепт Салат «мімоза» (простий рецепт) фото

Салат «мімоза» (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Консервований тунець, Тунець
Дієтичне харчування, Низькокалорійні
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Цей класичний для російської кухні салат хороший тим, що він відмінно підходить як для щоденного, так і для святкового столу. Ситний, апетитний, смачний і нескладний у процесі. Раджу!

Варіацій цієї страви існує чимало. Основою може бути будь-яка консервована рибка: від сардини до горбуші. Я хочу представити вам ідею, як приготувати салат "мімоза" (простий рецепт) з тунцем. Картопля, який часто додають для обсягу, я не використовую, як і вершкове масло. Хочете додати? Будь ласка!

  • Яйце - 3 штуки
  • Баночка консервованого тунця - 1 штука
  • Цибулина - 1/2 штуки
  • Сир - 50 грам
  • Майонез - 2-3 чайних ложок
1
Насамперед потрібно відварити круто і остудити яйця.
2
Очистіть цибулину, наріжте і ошпарьтеокропом. Воду злийте і цибулю обсушіть.
3
Рибку розімніть в невеликій мисочці виделкою, по необхідності додаючи масло з баночки.
4
Сир натріть на середній або дрібній тертці.
5
Готові яйця очистіть і розділіть на білки і жовтки. Перші натріть на тертці, а другі розкришите виделкою або руками.
6
Можна збирати салатик. На дно тарілки викладіть білки, зверху - тунець.
7
Рівним шаром розподіліть цибулю, потім сир - і майонез.
8
Присипте жовтком і відправте салатик в холодильник перед подачею.
Смачного!

Схожі рецепти