Рецепт Салат «мімоза» (простий рецепт) фото

Салат «мімоза» (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Консервований тунець , Тунець
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 3
Час приготування: 25 хв.

Цей класичний для російської кухні салат хороший тим, що він відмінно підходить як для щоденного, так і для святкового столу. Ситний, апетитний, смачний і нескладний у процесі. Раджу!

Опис приготування:

Варіацій цієї страви існує чимало. Основою може бути будь-яка консервована рибка: від сардини до горбуші. Я хочу представити вам ідею, як приготувати салат"Мімоза" (простий рецепт) з тунцем. Картопля, який часто додають для обсягу, я не використовую, як і вершкове масло. Хочете додати? Будь ласка!

  • Яйце - 3 штуки
  • Баночка консервованого тунця - 1 штука
  • Цибулина - 1/2 штуки
  • Сир - 50 грам
  • Майонез - 2-3 чайних ложок
1
Насамперед потрібно відварити круто і остудити яйця.
2
Очистіть цибулину, наріжте і ошпарьтеокропом. Воду злийте і цибулю обсушіть.
3
Рибку розімніть в невеликій мисочці виделкою, по необхідності додаючи масло з баночки.
4
Сир натріть на середній або дрібній тертці.
5
Готові яйця очистіть і розділіть на білки і жовтки. Перші натріть на тертці, а другі розкришите виделкою або руками.
6
Можна збирати салатик. На дно тарілки викладіть білки, зверху - тунець.
7
Рівним шаром розподіліть цибулю, потім сир - і майонез.
8
Присипте жовтком і відправте салатик в холодильник перед подачею.
Смачного!

Схожі рецепти