Рецепт Салат «мімоза» без картоплі фото

Салат «мімоза» без картоплі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Яйця, Консервований тунець, Тунець
Низькокалорійні
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати, Салат мімоза

Багато людей не люблять додавати в салати картопля. Всіма улюблений салат "мімоза" я роблю саме без нього. Виходить дуже смачно. Спробуйте! Звичний салат заграє по-новому.

Салат "мімоза" без картоплі готується швидше, ніж звичайний. Бо не треба чекати, поки зваряться овочі. Цей салат добре ділити на порції, укладати в окремі салатниці, кожному гостю. Але і так, в прозорій великій салатниці, він виглядає ідеально. Головним інгредієнтом цього салату можна вважати консервований тунець. Давайте подивимося, як приготувати салат "мімоза" без картоплі.


  • Яйця - 4 штуки
  • Майонез - 5-6 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Консервований тунець - 100 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Свіжа зелень - За смаком
салат
Підготуйте всі інгредієнти.
салат
Поки яйця варяться, почистіть і дрібно нарубати ріпчасту цибулю.
салат
Щоб з лука пішла гіркота, залийте його окропом на десять хвилин. Салат "мімоза" дуже ніжний, тим і славиться. Тому переконайтеся, що цибуля більше не гіркий, перш, ніж викладати його в салат.
салат
Дістаньте з банки консервовані сардини. Акуратно поріжте на невеликі шматочки. НЕ mnite. Шматочки сардини виглядають набагато смачніше. Остудіть і очистіть зварені яйця. Відокремте жовтки від білка.
салат
Білки натріть на крупній тертці, а жовтки - на дрібній.
салат
Підготуйте салатницю. Першим шаром буде цибулю. Акуратно викладіть його на дно салатниці.
салат
Другим шаром викладіть консервовані сардини. Можна змастити майонезом.
салат
Тепер - яєчні білки. Покладіть і змастіть їх майонезом.
салат
І з жовтків робимо пухнасту рихлу шапку салату. Від неї він і отримав свою назву "мімоза" .
салат
Прикрасьте салат зеленню. Можете дрібно порубати її і посипати, а можна просто викласти гілочки. Дуже красиво!
Ваш салат "мімоза" без картоплі готовий! вид, як просто! Залиште його в холодильнику до приходу гостей. Смачного!

Схожі рецепти