Рецепт Салат «мімоза» без вершкового масла фото

Салат «мімоза» без вершкового масла
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Сьомга
На обід, На вечерю
Салати, Салат мімоза

Я дуже люблю різноманітні рибні салати, але ось класична "мімоза" через вершкового масла для мене злегка жірновато. Саме тому я пропоную варіант без нього. Сподіваюся, вам теж сподобається.

Зараз розповім, як приготувати салат "мімоза" без вершкового масла. Щоб смак страви був не менше насиченим, ніж в оригіналі, я вирішила використовувати не консервовану рибку, а слабосоленую. Результат безсумнівно порадував, виходить дуже смачно! А головне - зовсім просто. Спробуйте обов'язково.

  • Картопля - 2 штуки
  • Слабосолона сьомга - 150 грам
  • Морква - 1 штука
  • Яйце - 4 штуки
  • Сіль і майонез - За смаком
1
Найдовше варяться овочі, тому з них слід почати. Вимийте картоплю і моркву, залийте водою і поставте на вогонь. Варіть на середньому вогні до м'якості. Після остудіть під холодною водою.
2
Окремо відваріть круто яйця. Остудіть, очистіть і розділіть на білки і жовтки.
3
Рибку наріжте невеликими кубиками.
4
На дно тарілки для подачі викладіть картоплю, нарізаний кубиками. Підсолити трохи і щедро змастіть майонезом.
5
Зверху рівним шаром розподіліть сьомгу. Знову трохи майонезу.
6
Далі - шар тертих білків.
7
І морква з майонезом.
8
Верх салату прикрасьте тертим жовтком, дайте йому постояти годинку перед подачею.
Смачного!

Схожі рецепти