Рецепт часникового масла вершкового
(покроковий рецепт з фото)
Я дуже люблю перекушувати бутербродами і закусками. Тому часто готую легкі рецепти, які можна заготовити заздалегідь. Наприклад, даний варіант зберігається в морозилці 2-3 місяці. Читайте!
Дізнайтеся про те, як приготувати рецепт часникового масла вершкового. Його також називають зелене масло. Воно використовується в українській кухні для начинки в київські котлети, а так закуску їдять з хлібом. Якщо ви сутра не встигнете зробити сніданок, то просто дістаньте масло і наріжте батон. Просто і смачно!
- Вершкове масло - 100 грам
- Кріп - 30 грам
- Часник - 1 зубчик
- Сік лимона - 8 капель
- Сіль - За смаком
У блендері подрібніть часник з кропом. Потім м'яке масло перемішайте з лимонним соком, сіллю, часником і кропом.
Викладіть масу на харчову плівку. Загорніть її в брусок.
Приберіть закуску в холодильник або морозильник до повного застигання. Подавайте з бутербродами. Смачного!