Рецепт Рецепт часникового масла вершкового фото

Рецепт часникового масла вершкового
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Вершкове масло , Часник
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 10-14
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Я дуже люблю перекушувати бутербродами і закусками. Тому часто готую легкі рецепти, які можна заготовити заздалегідь. Наприклад, даний варіант зберігається в морозилці 2-3 місяці. Читайте!

Опис приготування:

Дізнайтеся про те, як приготувати рецепт часникового масла вершкового. Його також називають зелене масло. Воно використовується в українській кухні для начинки в київські котлети, а так закуску їдять з хлібом. Якщо ви сутра не встигнете зробити сніданок, то просто дістаньте масло і наріжте батон. Просто і смачно!

  • Вершкове масло - 100 грам
  • Кріп - 30 грам
  • Часник - 1 зубчик
  • Сік лимона - 8 капель
  • Сіль - За смаком
рецепт часникового масла вершкового - фото крок 1
У блендері подрібніть часник з кропом. Потім м'яке масло перемішайте з лимонним соком, сіллю, часником і кропом.
рецепт часникового масла вершкового - фото крок 2
Викладіть масу на харчову плівку. Загорніть її в брусок.
рецепт часникового масла вершкового - фото крок 3
Приберіть закуску в холодильник або морозильник до повного застигання. Подавайте з бутербродами. Смачного!

Схожі рецепти