Салат «мімоза» (дуже ніжний)
(покроковий рецепт з фото)
Хоча цей салат складається з дуже простих і доступних інгредієнтів, Його заслужено вважають святковим. Є безліч варіацій, розповім про одну таку, як приготувати салат «Мімоза» (дуже ніжний).
Салат складається з продуктів, що завжди є в холодильнику, за винятком рибних консерв, але вони продаються в найближчому магазині. Можна використовувати сардини, мандрувати, а також більш дорогі сорти риби: лосось, тунець, сьомгу. Можна зробити салат зі свіжою рибою або консервованої. Всі інгредієнти укладають шарами, а потім наполягають салат кілька годин.
- Яйця - 6 штук
- Консервована сардина - 240 грам
- Сир твердий - 150 грам
- Майонез - 200 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Цибуля - 1 штука
1
Спершу відваріть яйця, потім остудіть і очистіть від шкірки. Мартенс відділи Желтков.
2
Консервовану рибу розімніть виделкою і викладіть на дно форми, змастіть її майонезом.
3
Поверх риби покладіть натерті на крупній тертці курячі білки, змастіть їх майонезом.
4
Наріжте дрібно цибулю, посипте їм білки. Додайте половину подрібнених жовтків і змастіть їх майонезом.
5
Заздалегідь заморозьте масло, потім натріть його на крупній тертці, викладіть наступним шаром.
6
Прикрасьте салат залишилися жовтками і відправте години на 2 в холодильник. От і все, насолоджуйтеся!