Рецепт Салат «мімоза» (дуже ніжний) фото

Салат «мімоза» (дуже ніжний)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Сардина
Пісні страви, Веганські страви
На вечерю
Салати, Салат мімоза

Хоча цей салат складається з дуже простих і доступних інгредієнтів, Його заслужено вважають святковим. Є безліч варіацій, розповім про одну таку, як приготувати салат «Мімоза» (дуже ніжний).

Салат складається з продуктів, що завжди є в холодильнику, за винятком рибних консерв, але вони продаються в найближчому магазині. Можна використовувати сардини, мандрувати, а також більш дорогі сорти риби: лосось, тунець, сьомгу. Можна зробити салат зі свіжою рибою або консервованої. Всі інгредієнти укладають шарами, а потім наполягають салат кілька годин.

  • Яйця - 6 штук
  • Консервована сардина - 240 грам
  • Сир твердий - 150 грам
  • Майонез - 200 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цибуля - 1 штука
1
Спершу відваріть яйця, потім остудіть і очистіть від шкірки. Мартенс відділи Желтков.
2
Консервовану рибу розімніть виделкою і викладіть на дно форми, змастіть її майонезом.
3
Поверх риби покладіть натерті на крупній тертці курячі білки, змастіть їх майонезом.
4
Наріжте дрібно цибулю, посипте їм білки. Додайте половину подрібнених жовтків і змастіть їх майонезом.
5
Заздалегідь заморозьте масло, потім натріть його на крупній тертці, викладіть наступним шаром.
6
Прикрасьте салат залишилися жовтками і відправте години на 2 в холодильник. От і все, насолоджуйтеся!

Схожі рецепти