Салат «ніжний» з апельсином
(покроковий рецепт з фото)
Всі ми звикли, що апельсини використовуються в десертах, а чи пробували ви коли-небудь додавати цей яскравий і соковитий фрукт в салати? Якщо ні, саме час спробувати. Готуємо ніжний і смачний салат!
Чи не боїтеся експериментувати на кухні? Любіть з'єднувати здавалося б непоєднувані інгредієнти? Значить цей рецепт для вас! Саме з нього ви і дізнаєтеся, як приготувати дивовижний салат "ніжний" з апельсином. Незважаючи на те, що в салаті присутній часник, смак у салату дійсно дуже ніжний. Готуємо і насолоджуємося!
- Апельсин - 1 штука (великий)
- Яйце - 2 штуки (варене)
- Крабові палички - 120-150 грам
- Кукурудза консервована - 150 грам
- Часник - 2 зубчики (маленьких)
- Майонез - 1, 5-2 Ст. Ложки (або натуральний йогурт)
- Паприка мелена - 1-2 Щепоток
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
- Сіль - 1-2 Щепоток
1. Крабові палички нарізаємо на маленькі кубики.
2. Очистимо апельсин від шкірки, наріжемо на шайби товщиною приблизно 1 см. І гострим ножем филируем, вирізаємо шматочки м'якоті без перетинок.
3. Очистимо часник і зварені круто яйця. Часник пропустимо через чеснокодавку, а яйця поріжемо кубиками.
4. Додамо до підготовленим інгредієнтам майонез або натуральний йогурт, сіль, перець і паприку (паприкою можна посипати зверху вже готовий салат).
5. Перемішуємо і салат готовий.
6. Салат приготовлений на двох, розкладаємо його по невеликих салатник і прикрашаємо часточкою апельсина. Дегустуємо!