Салат капустяний
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 10 хв.
Швидкий, корисний, смачний і недорогий овочевий салатик хочу запропонувати вам. Це відмінний варіант легкої вечері або доповнення до будь-якого гарячого блюда. Такий рецепт повинен бути у кожного!
Опис приготування:
Ділюся з вами ідеєю, як приготувати салат капустяний з яблучком і морквою. Заправка з оливкової олії і нотка соку лимона - відмінний варіант для тих, хто віддає перевагу легким салатики і стежить за з'їденими калоріями. При бажанні ви можете додати в рецепт огірочок свіжий, наприклад.
- Капуста - 450 грам
- Яблуко - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Лимон - 1/2 штуки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Оливкова олія - 3 чайних ложки
1. Капусту дрібно наріжте.
2. Приправити сіллю і руки Omnitel, щоб салатик був м'якше.
3. Яблуко (краще брати зелене з кислинкою) очистіть від шкірки.
4. Натріть його на тертці і полийте соком лимона. Очистіть моркву, її теж натріть.
5. З'єднайте всі інгредієнти. Заправте салат до смаку оливковою олією.
Смачного!
Смачного!