Рулет за 5 хвилин
(покроковий рецепт з фото)
Є у вас пару хвилин вільного часу, я пропоную вам витратити його з користю і швиденько приготувати для своїх домашніх смачний рулет, а начинку для нього ви можете вибрати на свій розсуд.
Кожна поважаюча себе господиня повинна вміти готувати випічку, а оскільки починати треба з чогось гранично простого, то сьогодні я розповім вам, як зробити рулет за 5 хвилин. Це приголомшливе ласощі, яке готується дуже швидко і завжди виходить неймовірно смачним. Причому, як я вже сказала раніше, начинку ви можете вибрати на свій розсуд, наприклад, додати згущене молоко, якщо любите солоденьке, або змастити рулет журавлинним варенням, щоб була невелика кислинка. Загалом, рецепт приготування рулету за 5 хвилин, безсумнівно, буде корисний всім без винятку, як початківцям, так і вельми досвідченим господиням.
- Яйце - 3 штуки
- Борошно - 5 Ст. Ложок
- Молоко сухе - 5 Ст. Ложок
- Цукор - 5 Ст. Ложок
- Сода - 1/3 чайних ложки (гашене оцтом)
- Сіль - 1 щіпка
- Начинка - За смаком (тут варене згущене молоко)
Для початку ми змішуємо в глибокій мисці борошно, сухе молоко і цукор.
Розбиваємо в миску яйця і ретельно все перемішуємо, потім додаємо в тісто гашену оцтом соду і сіль.
Далі ми застилає пергаментним папером і змащуємо її маслом, викладаємо на папір тісто і розподіляємо його по всій поверхні так, щоб вийшов невеликий прямокутник.
Тепер ставимо деко в розігріту до 250 градусів духовку всього на 5 хвилин, цього часу цілком достатньо.
Після закінчення часу витягаємо деко з духовки і швиденько змащуємо поверхню коржа начинкою.
Після чого так само швиденько звертаємо корж рулетом. Якщо ви будете зволікати, то корж охолоне і при згортанні почне тріскатися.
Обрізаємо некрасиві краю рулету, посипаємо його цукровою пудрою і залишаємо на якийсь час просочитися, потім нарізаємо рулет на скибочки і пригощаємося. Приємного всім апетиту!