Рулет з персиками
(покроковий рецепт з фото)
Літо дуже вдалий час для приготування персикового рулету. Це незвичайний десерт, тому як персики входять і до складу тесту і в начинку. Тим самим надаючи ніжність випічці. Давайте приготовим!
В першу чергу варто звернути увагу на нарізку персиків. Часточки не повинні бути великими. Другий момент, при викладанні на деко, шар повинен бути рівним, якщо у вас залишилися часточки персиків, краще їх не доповідати. Товстий персиковий шар, може вплинути на структуру рулету і утруднить скручування. Дотримуючись ці моменти, десерт вас неодмінно порадує смаком.
- Персики - 500 грам
- Крохмаль кукурудзяний - 30 грам(+ 2 ст.Л. Для начинки)
- Борошно пшеничне - 40 грам
- Яйця - 3 штуки
- Масло рослинне - 25 мілілітрів
- Розпушувач для тіста - 1 Чайна ложка
- Цукор - 60 грам
- Цукрова пудра - За смаком

Підготуйте необхідні інгредієнти.

Візьміть 1, 5 персика від загальної кількості, розріжте, видаліть кісточки. Поставте в мікрохвильовку на 3 хвилини.

Після закінчення часу дістаньте, прохолодний.

Протріть персики через дрібне сито, повинно вийти 65-75 грам пюре. Відставте в сторону.

Решта персики максимально очистіть від шкірки і наріжте тонкими скибочками.

У чаші збийте яйця з цукром в пишну піну.

Не припиняючи збивання додайте рослинне масло і персикове пюре.

Введіть борошно, крохмаль і розпушувач для тіста, просіюючи в яєчну масу через сито.

Продовжуйте збивати на малих обертах.

Візьміть деко. Застелите пергаментом і змастіть тонким шаром рослинного масла. Викладіть скибочки персиків. Зверху присипте їх крохмалем (2 ст.Л.). Увімкніть духовку на 180 градусів.

Залийте персики тестом. Розподіліть. Поставте в розігріту духовку на 15-20 хвилин.

Поки готується корж підготуйте рушник на робочій поверхні, рясно присипте його цукровою пудрою.

Випечений корж акуратно переверніть на рушник, зніміть пергамент.

Загорніть в рулет, допомагаючи собі рушником.

Рулет приберіть холодильник на 2 годину.

Перед подачею посипте цукровою пудрою.

Рулет з персиками бажано подати з морозивом і полити карамеллю. Смачного!