Рулет з курячого фаршу
(покроковий рецепт з фото)
З радістю поділюся рецептом, як приготувати рулет з курячого фаршу. Можете зробити такий не тільки з куркою, підійдуть і яловичий або свинячий, навіть овочевий фарш. Рулет ніжний, м'який і смачний.
Курячий фарш можна загорнути в лаваш, тісто «Філо», в цей раз вирішив зробити його в омлеті. Упевнений, що курячий фарш набагато краще підходить для приготування страви, він швидко готується, за смаком ніжний і делікатний. Але якщо треба його замінити, то краще індиче.
- Яйця - 4 штуки
- Шалот - 2 штуки
- Курячий фарш - 300 грам
- Картопля - 1 штука
- Корінь імбиру - 1 штука
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Кунжутну олію - 0, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка (для обжарки)
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Чорний мелений перець - За смаком
- Кунжут - За смаком
1. Очистіть картоплю і наріжте її кубиками, помістіть в каструлю і залийте холодною водою, відваріть до готовності.
2. Тим часом розріжте корінь імбиру на 2 частини, помістіть його в миску і залийте 2-3 столовими ложками води. Залиште імбир на 20 хвилин, а потім видаліть з миски.
3. Злийте воду з відвареної картоплі і розімніть його в пюре.
4. У миску перекладіть картопля, додайте курячий фарш, подрібнений шалот (1 штука), соєвий соус, кунжутну олію, сіль і перець.
5. Гарненько перемішайте начинку, влийте імбирну воду і знову перемішайте.
6. Кожне яйце розбийте в окрему миску, додайте по щіпці солі і перцю, розмішайте. Обсмажте кожне яйце на розігрітій сковороді, додайте трохи подрібненого лука, чорний кунжут.
7. У тарілку викладіть омлет, викладіть ¼ частина начинки і розподіліть, відступите трохи від краю.
8. Повільно поверніть щільний курячий рулет.
9. Пропарте курячі рулети на паровій бані або в мультиварці при відповідному режимі протягом 10 хвилин, потім остудіть.
10. Кожен рулет з курячим фаршем розріжте невеликими шматочками. Смачного!