Рулет швидкий
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт обов'язково повинен бути у кожної господині. Він виручить вас не один раз, коли захочеться солодкої домашньої випічки до чаю або ось-ось нагрянуть гості. Готується швидко, виходить завжди!
Хочете дізнатися, як приготувати рулет швидкий і смачний? Тут дуже цікаво викладається яблучна начинка. І вона прекрасно поєднується з лимонними нотками. Так що рекомендую всім обов'язково спробувати це чудо!
- Яблука - 5-6 штук
- Лимон - 1 штука
- Яйця - 4 штуки
- Цукор - 7 Ст. Ложок(4 - в тісто, 3 - в яблука)
- Борошно пшеничне - 120 грам
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка (без гірки)
- Сіль - 1 щіпка
- Цукрова пудра - 1 Ст. Ложка
Яблука очистимо від шкірки і натерти на крупній тертці.
Віджимаємо сік з натертих яблук. Натираємо на дрібній тертці цедру з одного лимона і з половинки лимона видавив сік.
Змішуємо натерті яблука з 3 ложками цукру, лимонною цедрою і лимонним соком.
Включаємо духовку на 180 градусів, нехай розігрівається. Забиваємо в миску яйця, додаємо звичайний і ванільний цукор, щіпку солі.
І збиваємо міксером на великих оборотах до посветления і загустіння маси. Хвилин 5-7.
Змішуємо борошно з розпушувачем.
І додаємо до яєчної маси, збиваючи міксером на невеликій швидкості до однорідності.
Застеляємо деко папером для випічки і рівномірним шаром розкладемо яблучну масу. Зверху виливаємо тісто.
Акуратно розподілимо тісто поверх яблучної маси.
І випікаємо 20 хвилин до легкого рум'янцю тесту.
Викладаємо майбутній рулет на рушник і акуратно знімаємо папір. Відстає вона легко.
І відразу ж звертаємо щільний рулет.
Викладаємо рулет на блюдо, підрізаємо-вирівнюємо краю. Посипаємо пудрою. Можна приступати до дегустації.