Рубані котлети з індички
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт рубаних котлет з індички - для всієї родини. Смачні, пікантні котлети з індички набагато ситніше курячих, але не настільки жирні, як свинячі. Відмінно підійдуть до обіду або вечері.
Для приготування рубаних котлет з індички найкраще використовувати індиче філе. Також можна взяти грудку, тоді більше котлет вийде) Індичка не відрізняється на вигляд від курки, але смак у неї значно інший: вона скоріше нагадує м'ясо, яловичину, ніж курку. Взагалі індичка відома своїми корисними якостями, вона ситна, але в ній набагато менше калорій, ніж в м'ясі.
- Філе indюshki - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Зелень - За смаком
- Цибуля - 1 штука
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - За смаком
- Спеції - За смаком
Отже, нарізаємо індичку дрібними кубиками.
Дрібно ріжемо цибулю.
Рубаємо зелень. Я зазвичай беру петрушку, базилік кріп.
До м'яса додаємо яйце, майонез, цибуля, зелень і спеції.
Додаємо борошно і ретельно перемішуємо.
Обсмажуємо в маслі котлети з обох сторін.
Готово! Подаємо з овочами і будь-яким гарніром. Смачного)