Рецепт Соковиті рубані котлети з індички фото

Соковиті рубані котлети з індички
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Індичка , Птах
Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.

Пробували приготувати рубані котлетки, але вони виходять сухими і несмачними? Не біда: тут ви дізнаєтеся, як приготувати соковиті рубані котлети з індички за класичним рецептом. Пробуйте!

Опис приготування:

Звичайно ж, такі котлетки можна приготувати з будь-якого м'яса, головне, щоб воно було рубане, а не пропущене через м'ясорубку. Також не варто пропускати через м'ясорубку цибулю, блюдо вийде набагато смачніше, якщо нарізати цибулю кубиками. Ви можете додати більше або менше майонезу (він робить котлетки ще більш соковитими і надає їм особливий смак), дивіться за власним смаком. Як зелені найкраще додати до фаршу свіжий подрібнений кріп, петрушку і зелену цибулю.

  • Стегно індички - 500 грам
  • Сир - 100 грам
  • Зелень - 50 грам
  • Крохмаль картопляний - 3 Ст. Ложки
  • Майонез - 4 Ст. Ложки
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - За смаком
соковиті рубані котлети з індички - фото крок 1
1. Дрібно порубати ножем цибулю, додайте до нього дрібно нарізаний твердий сир. З стегна індички зніміть шкірку, виріжте кістка і дрібно наріжте м'ясо. Додайте м'ясо до цибулі з сиром.
соковиті рубані котлети з індички - фото крок 2
2. Додайте дрібно нарізану зелень (по бажанню). Додати сіль, поперчіть, додайте часник, крохмаль і майонез. Добре перемішайте фарш до однорідності, додайте яйце і знову перемішайте.
соковиті рубані котлети з індички - фото крок 3
3. На розігріту з рослинною олією сковороду викладіть столовою ложкою фарш. Обсмажте котлетки з обох сторін до золотистого.
соковиті рубані котлети з індички - фото крок 4
4. Накрийте кришкою і на маленькому вогні тушкуйте 2-3 хвилини. Смачного!

Схожі рецепти