Рецепт Соковиті котлети з індички фото

Соковиті котлети з індички
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка, Птах, Філе індички
Низькокалорійні
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

М'ясо індички дуже ніжне і дієтичне, а котлетки з нього виходять неймовірно м'які і соковиті, головне - не пересушити їх. Сьогодні даю рецепт соковитих котлет з індички - користуйтеся на здоров'я!

Я обожнюю котлети, але цей простий рецепт соковитих котлет з індички для мене найулюбленіший, незважаючи на всю його легкість. Насправді готувати з індичого фаршу це суцільне задоволення, нам буде потрібно мінімум інгредієнтів, але результат при цьому буде настільки приголомшливий, що вразить вас. До того ж індичку відносять до розряду найбільш корисних дієтичних продуктів, які не викликають алергії, тому ці котлети відмінно підійдуть для ваших дітей. А для того, щоб котлетки залишалися соковитими, ми додамо до фаршу парочку картоплин, які не дадуть фаршу пересохнути, ви так само можете додати свіжу зелень і свої улюблені спеції, повірте, смак від цього гірше не стане. І якщо ви хочете приготувати щось по-справжньому смачне і корисне як для здоров'я, так і для фігури, то я розповім вам, як зробити приголомшливі соковиті котлети з індички.

  • Філе індички - 500 грам
  • Картопля - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Вода кип'ячена - 0, 5 склянки
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
соковиті котлети з індички - фото крок 1
Отже, очищаємо картоплю і цибулю. Фарш можна використовувати вже готовий, але я вважаю за краще робити його сама, тому я перекручують філе індички через м'ясорубку.
соковиті котлети з індички - фото крок 2
Ріпчасту цибулю нарізаємо на великі шматки і також пропускаємо через м'ясорубку. Сиру картоплю тремо на середній або дрібній тертці і додаємо до фаршу. Тепер вливаємо півсклянки води, солі і перчимо і ретельно все перемішуємо. Потім фарш необхідно гарненько відбити, від цього залежить наскільки у вас виходити повітряні і м'які котлети.
соковиті котлети з індички - фото крок 3
Мочим руки під водою і приступаємо до ліплення котлет. Готові котлетки викладаємо на обробну дошку і відправляємо в холодильник на 30-40 хвилин.
соковиті котлети з індички - фото крок 4
Через півгодини наливаємо в сковорідку рослинне масло і ставимо на вогонь. Обсмажуємо котлети на сковороді з обох боків до золотистої скоринки.
соковиті котлети з індички - фото крок 5
Потім зменшуємо вогонь і накриваємо сковорідку кришкою, тушкуємо котлети ще кілька хвилин на повільному вогні. Тепер наші соковиті котлетки готові, і ми можемо подавати їх з будь-яким гарніром.

Схожі рецепти