Рецепт Російський хліб фото

Російський хліб
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей
Випічка , Хліб
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Споконвічно російським хлібом завжди вважався житній, приготований в печі. Це не просто звичка, а невід'ємна частина нашого життя. У кожної господині є свої хитрощі приготування хліба. Ділюся своїм!

Опис приготування:

Хліб виходить дуже смачний, з хрусткою скоринкою. М'якуш виходить приємно щільний, що і передає неповторність цього хліба. Пригощайтеся!

  • Вода - 250 грам
  • Борошно житнє - 250 грам
  • Пшеничне борошно - 150 грам
  • Дріжджі сухі швидкорозчинні - 7 грам
  • Цукор - 10 грам
  • Сіль - 10 грам
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
російський хліб - фото крок 1
В чашу хлібопічки налийте воду і додайте сіль і цукор.
російський хліб - фото крок 2
Просійте пшеничну муку.
російський хліб - фото крок 3
Потім просійте житнє борошно. Додайте дріжджі і включіть основний режим. У меня – это2 годину 50 хвилин. Вага 700 м, корочка середня.
російський хліб - фото крок 4
Готовий хліб остудіть в рушник.
Смачного!

Схожі рецепти