Російський хліб
(покроковий рецепт з фото)
Споконвічно російським хлібом завжди вважався житній, приготований в печі. Це не просто звичка, а невід'ємна частина нашого життя. У кожної господині є свої хитрощі приготування хліба. Ділюся своїм!
Хліб виходить дуже смачний, з хрусткою скоринкою. М'якуш виходить приємно щільний, що і передає неповторність цього хліба. Пригощайтеся!
- Вода - 250 грам
- Борошно житнє - 250 грам
- Пшеничне борошно - 150 грам
- Дріжджі сухі швидкорозчинні - 7 грам
- Цукор - 10 грам
- Сіль - 10 грам
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
В чашу хлібопічки налийте воду і додайте сіль і цукор.
Просійте пшеничну муку.
Потім просійте житнє борошно. Додайте дріжджі і включіть основний режим. У меня – это2 годину 50 хвилин. Вага 700 м, корочка середня.
Готовий хліб остудіть в рушник.
Смачного!
Смачного!