Рецепт «російський» сир в домашніх умовах фото

«російський» сир в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир , Молоко
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На вечерю , На святковий стіл , День народження , Новий рік , Різдво
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Приготування сиру - дуже цікавий процес! Я готую сир з даного рецептом вже дуже давно, результат чудовий! Сир нагадує магазинний"Російський" сир і ідеально підходить для нарізки!

Опис приготування:

Приготуємо"Російський" сир в домашніх умовах. Сир варимо з молоком, потім віджимаємо. Додаємо інші інгредієнти і варимо масу до стану"плавленого сирка" , постійно помішуючи. Чим довше Ви будете варити, тим твердіше вийде сир. Перекладаємо сир в силіконову форму і даємо йому застигнути. Гарного вам дня!

  • Молоко - 1, 5 L
  • Сир - 1 кілограм
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
  • Сода - 1 Чайна ложка
& Quot; Російський
Залийте сир молоком, поставте на повільний вогонь. Помішуючи, потихеньку кип'ятимо масу до тих пір, поки сир не почне тягнутися.
& Quot; Російський
Перекладаємо сир на сито, віджимаємо. Додаємо яйце, олія, сіль і соду. Ставимо на вогонь, постійно помішуючи, готуємо 10-15 хвилин, доводячи сир до консистенції плавленого сиру.
& Quot; Російський
Гарячу масу влийте в підготовлену форму, наприклад, силіконову. Дайте сиру як слід застигнути і пробуйте! Смачного!

Схожі рецепти