Вірменський сир в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)
Цей сир відмінно підійде для страв на грилі, а так само його люблять діти за незвичайний вид. Рекомендую спробувати, так як це займе всього півгодини часу.
Такий сир стане відмінною і незамінною закускою, яку можна вживати навіть кожен день! А готується - простіше простого. Розповідаю і показую, як приготувати вірменський сир в домашніх умовах.
- Моцарелла - 100 грам
- Приправа чорнушка - 1 Чайна ложка (нигелла)
- Maxlaʙ - 1/4 чайних ложки
Читання mocarellu, висипаємо приправи, буквально вмінается їх в неї. Після опускаємо в гарячу воду на 30 секунд. Вода повинна бути 80-90 градусів, тобто. Майже kipyashtaya.
Дістаємо моцарелу з води, просушуємо і робимо і сиру "пончик" з отвором посередині.
Далі розтягуємо, як показано на малюнку, і перекручуємо. Можна зав'язати в косичку або скрутити в джгутик. Відкладіть його в сторону, щоб він остаточно висох. Зберігайте в холодильнику.