Роли своїми руками
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати роли своїми руками дуже просто. Найголовніше - підібрати всі необхідні інгредієнти: сухий порошок для васабі, рисовий оцет, соєвий соус, нори, рис і начинку (будь-яку на ваш смак).
Любіть роли? Тоді я розповім, як приготувати роли своїми руками швидко. Начинку вибирайте будь-яку на ваш смак. В даному рецепті я використовувала червону рибу, сир "філадельфія" і огірок. Васабі теж готувала на основі спеціальної основи-порошку.
- Мал - 100 грам
- Сир "філадельфія" - 150 грам
- Соєвий соус - 50 мілілітрів
- Рисовий оцет - 30 мілілітрів
- Огірок - 50 грам
- Болгарський перець - 1 штук
- Wasabi - 20 грам
- Червона риба - 70 грам
- Норі - 2 штуки
1. Для приготування ролів потрібно придбати всі необхідні інгредієнти. Соус вассабі можна купити готовий, а можна придбати суху суміш і приготувати соус безпосередньо перед подачею і бажаної консистенції (гущі або рідше).
2. Рис потрібно замочити і залишити на деякий час, після чого його ретельно промийте (декілька разів). Якщо у вас немає спеціального рису для суші, то можете взяти звичайний круглий рис.
3. У мене для соусу була суха суміш. Я її залила водою і довела до потрібної консистенції.
4. Мені дуже подобається, щоб васабі був середньої густини.
5. Начинку для ролів я вибрала класичну: лосось с / с, огірок і "філадельфія" . Можна брати креветки, авокадо, вугор, тунець і т.Д.
6. Для закручування ролів знадобиться циновка (без неї зробити смачне японське ласощі просто неможливо). Обертаємо її харчовою плівкою.
7. У готовий охолоджений рис додаємо рисовий оцет і акуратно все перемішуємо.
8. Викладаємо на рогожу норі глянсовою стороною вниз, зверху розподіляємо рис, в середину викладаємо нашу начинку.
9. Починаємо загортати роли, не сильно придавлюючи (щоб не випала начинка). Коли у вас вийде трубочка, зніміть рогожу.
10. Тепер залишилося нарізати роли на шматочки бажаного розміру.
11. Подавайте роли своїми руками разом з соєвим соусом і васабі.