Роли рисом назовні
(покроковий рецепт з фото)
Для мене домашні суші і роли - це не просто страва, а цілий ритуал. Готує всі інгредієнти, і сідаєш за стіл, починаючи магію. Але без підготовленого рецепта до справи краще не братися.
Я вам пропоную дізнатися одну з найпростіших і доступних варіацій цієї страви. Про те, як приготувати роли рисом назовні з крабовими паличками описано в моїй інструкції. Незважаючи на те, що рецепт не зовсім японський, смак все одно виходить приємним і смачним, та й інгредієнти поєднуються чудово.
- Мал - 150 грам
- Крабові палички - 100 грам
- Вода - 180 мілілітрів
- Огірок - 1 штука
- Листя норі - 2-3 штук
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Оцет для рису - 2 Ст. Ложки
Спочатку підготуйте рис. Промийте його кілька разів. Залийте водою на 5 хвилин. Потім варите в підсоленій воді після закипання 12 хвилин під кришкою. Після дайте настоятися під кришкою 10 хвилин. Потім додайте оцет, перемішайте і залиште остуджувати.
Викладіть на стіл бамбуковий килимок. Зверху харчову плівку. Разложите нори. Змоченими водою руками розподіліть рис.
Потім рис переверніть вниз. Наріжте брусками огірок і крабові палички. Викладіть їх шматочки на норі.
Поверніть рол за допомогою килимка, щільно притискаючи.
Наріжте роли і подавайте до столу. Смачного!