Рецепт Рогалики з заварним кремом фото

Рогалики з заварним кремом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Дріжджі
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Рогалики

Рогалики з заварним кремом - шикарна домашня випічка. Пишне, повітряне тісто з ніжним заварним кремом підкорять будь-якого. На одному рогалики складно зупинитися.

Всім, хто знайомий з дріжджовим тестом, приготувати такі рогалики не складе особливих труднощів. Потрібно тільки час і бажання порадувати близьких чудовою випічкою. Для початківців кулінарів в моєму рецепті ви знайдете докладне опис всіх кроків приготування. Дріжджі можна взяти сухі, їх потрібно 7-8 грам. Молоко беріть жирністю не менше 2, 5%, як для крему, так і для тесту. Хай щастить!

  • Дріжджі - 20 грам (свіжі)
  • Вершкове масло - 40 грам
  • Олія - 30 мілілітрів (соняшникова, rafinirovannoe)
  • Цукор - 200 грам(100 грам - в тісто, 100 грам - в вершках)
  • Ванільний цукор - 10 грам(5 грам - в тісто, 5 грам - в вершках)
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Борошно пшеничне - 400 грам
  • Молоко - 500 мілілітрів(200 мл. - в тісто, 300 мл. - в вершках)
  • Крохмаль кукурудзяний - 2 Ст. Ложки
  • Жовтки курячих яєць - 2 штуки
  • Яйце - 2 штуки
рогалики з заварним кремом - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти для приготування рогаликів з заварним кремом.
рогалики з заварним кремом - фото крок 2
У миску викладіть дріжджі.
рогалики з заварним кремом - фото крок 3
Влийте тепле молоко.
рогалики з заварним кремом - фото крок 4
Додайте одне яйце, соняшникова олія і розтоплене вершкове масло.
рогалики з заварним кремом - фото крок 5
Всипте цукор, ванільний цукор, сіль і просіяне борошно.
рогалики з заварним кремом - фото крок 6
Замісити м'яке, еластичне тісто. Якщо воно буде трохи липнути до рук, це нормально. Викладіть тісто в миску, накрийте харчовою плівкою і поставте в тепле місце.
рогалики з заварним кремом - фото крок 7
Через годину - півтора тісто збільшиться в об'ємі і буде готове до роботи.
рогалики з заварним кремом - фото крок 8
Поки тісто підходить, зваріть заварний крем. Змішайте в мисці 2 жовтка, 100 грам цукру, 5 грам ванільного цукру і 2 столові ложки кукурудзяного крохмалю. Влийте кілька ложок холодного молока.
рогалики з заварним кремом - фото крок 9
Налийте в каструлю з товстим дном молоко. Добре його нагрійте і влийте приготовлену суміш. Постійно перемішуючи віночком, Довести крем zagusteniâ. Після прохолодного его.
рогалики з заварним кремом - фото крок 10
Тісто дістаньте з миски, obomnite і розділи 13-14 кульок.
рогалики з заварним кремом - фото крок 11
Накрийте кульки тесту харчовою плівкою і дайте постояти 10-15 хвилин.
рогалики з заварним кремом - фото крок 12
Після кожен кульку розкачати в овал.
рогалики з заварним кремом - фото крок 13
На один край овалу викладіть порцію заварного крему. На іншому краї зробіть надрізи.
рогалики з заварним кремом - фото крок 14
Крем накрийте тестом і заліпити.
рогалики з заварним кремом - фото крок 15
Потім поверніть і надайте форму рогалики.
рогалики з заварним кремом - фото крок 16
Рогалики викладіть на деко з пергаментом. Накрийте харчової плівкою і дайте постояти в теплі 25-30 хвилин. Потім змастіть збитим яйцем.
рогалики з заварним кремом - фото крок 17
Випікайте рогалики в заздалегідь розігрітій до 175-180 градусів духовці 35-40 хвилин.
рогалики з заварним кремом - фото крок 18
Рогалики з заварним кремом готові.
рогалики з заварним кремом - фото крок 19
При подачі їх можна посипати цукровою пудрою.
рогалики з заварним кремом - фото крок 20
Дивовижні рогалики подавайте до чаю, кава, kompotu.

Схожі рецепти