Рогалики з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Звичайне пісочне тісто відмінно поєднується з будь-якими ягідними начинками. А якщо приготувати на ньому печиво, скручене в рогалики, то вийде дуже смачно. Спробуйте!
Коли хочеться приготувати що-небудь смачне до чаю - спробуйте приготувати ці рогалики. Тісто на сметані виходить дуже ніжне і розсипчасте, а начинка з фініків робить смак просто божественний!
- Крем - 200 грам
- Борошно - 400 грам
- Маргарин - 200 грам
- Цукрова пудра - 2-3 Ст. Ложок
- Сода - 1/4 чайних ложки
- Фініки - 200 грам
- Вода - 80 мілілітрів
Сметану змішайте з м'яким маргарином. Додайте соду і борошно. Замісити розсипчасте пісочне тісто. Готове тісто приберіть в холодильник на 1 час.
Для приготування начинки фініки звільніть від кісточок, залийте водою і варіть поки вони не розваряться, щоб вийшла однорідна маса.
Готове тісто розкачати і наріжте на трикутники. Викладіть трохи начинки і поверніть рогаликом.
Викладіть печиво на деко і поставте в духовку, розігріту до 200 градусів, з 15-20 хвилин.
Трохи остудіть і угощайтесь.
Смачного!
Смачного!