Рецепт Рогалики з шоколадною начинкою фото

Рогалики з шоколадною начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Шоколад
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , На сніданок
Випічка , Солодке , Рогалики
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Вам більше не доведеться шукати рецепт смачних рогаликів, адже тут ви дізнаєтеся, як приготувати здобні рогалики з шоколадною начинкою. Така випічка відмінно підходить до чаю, кави або до склянки молока.

Опис приготування:

Рогалики можна приготувати і без начинки, але набагато смачніше ця випічка буде з шоколадом або ягодами всередині. В даному рецепті пропонується приготувати здобні рогалики з шоколадом - він розтікається, якщо подавати рогалики гарячими. Така випічка виходить не тільки смачна, але і корисна, так як в основі тесту лежить пшеничне опара. Шоколад вибирайте на свій смак - можна брати як чорну, так і молочну плитку.

  • Біла пшеничне борошно - 600 грам(120 грам в закваску, 480 грам в тісто)
  • Вода кімнатної температури - 278 грам(120 грам в закваску, 158 грам в тісто)
  • Опара - 240 грам
  • Розм'якшене вершкове масло - 30 грам
  • Шоколад - 100 грам
  • Пшеничний стартер - 1-2 Ст. Ложок
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Яйце - 1 штука
рогалики з шоколадною начинкою - фото крок 1
Приготуйте опару. Стартер розведіть водою кімнатної температури і добре перемішайте. Додайте просіяне борошно і перемішайте. Суміш накрийте плівкою і залиште на 8 годин при кімнатній температурі.
рогалики з шоколадною начинкою - фото крок 2
Викладіть опару в миску тістоміса, додайте воду кімнатної температури, тепле розтоплене вершкове масло, яйце, цукор і сіль. Додайте просіяне борошно і вимісити тісто в тістомісильн 5 хвилин на другій швидкості.
рогалики з шоколадною начинкою - фото крок 3
Округлите тісто, перекладіть в змащену олією миску. Накрийте тісто і залиште при кімнатній температурі на 3-4 годину. Викладіть тісто на робочу поверхню, присипану борошном, переверніть і округлятимете.
рогалики з шоколадною начинкою - фото крок 4
Накрийте тісто мискою і залиште на 15 хвилин. Розділити тісто на три частини, кожну скачайте в кулю і розкачати в тонкий корж. Розріжте тісто на 8 однакових прямокутників.
рогалики з шоколадною начинкою - фото крок 5
На підставу одержані трикутників викладіть шматочки шоколаду і скрутіть рулетом. Надайте рогалики форму підкови. Викладіть рогалики на деко, покритий пергаментом і накрийте харчовою плівкою.
рогалики з шоколадною начинкою - фото крок 6
Залиште рогалики при кімнатній температурі на 60 хвилин. Змастіть тісто збовтаним з водою яйцем і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 20-25 хвилин. Остудіть рогалики на деку. Смачного!

Схожі рецепти