Булочки з шоколадною начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати булочки з шоколадною начинкою. Якщо ви, як і я, не дружить з тестом, я вам дуже рекомендую цей рецепт! упаковка тесту, топінг і шоколадна крихта - виходить шедевр!
Перед вами простий рецепт, який розповість, як приготувати булочки з шоколадною начинкою. Виходить дуже швидке в приготуванні і просте солодке блюдо, яке і святковий стіл прикрасить, та й просто для вечірнього частування домашніх підійде чудово. Смачно і солодко, виглядає красиво і апетитно!
- Тісто листкове дріжджове - 500 грам
- Шоколадні краплі - 200 грам
- Шоколадний топінг - 1 За смаком
- Ванільний цукор - 1 За смаком
- Масло рослинне - 1 Чайна ложка (для змащування форми)
1. Тісто розкачати і поділимо на однакові смужки, не надто вузькі.
2. Тепер кожну смужку посипаємо шоколадними краплями і присипаємо ванільним цукром. Скручуємо в тугий рулет і викладаємо щільно в змащену маслом форму.
3. Запікаємо приблизно півгодини при температурі в 200 градусів. Як тільки зарум'яняться, так і можна діставати. Далі треба полити булочки топінгом і подавати до столу.
4. Топинг можна взяти готовий, використовувати шоколадний соус або ж просто розтопити шоколад з вершками і залити їм випічку. От і все! Смачного!