Рецепт Булочки з шоколадною начинкою фото

Булочки з шоколадною начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Дріжджове тісто , Шоколад , Листкове тісто
На полуденок , Для дітей
Випічка , Булочки
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Розповім, як приготувати булочки з шоколадною начинкою. Якщо ви, як і я, не дружить з тестом, я вам дуже рекомендую цей рецепт! упаковка тесту, топінг і шоколадна крихта - виходить шедевр!

Опис приготування:

Перед вами простий рецепт, який розповість, як приготувати булочки з шоколадною начинкою. Виходить дуже швидке в приготуванні і просте солодке блюдо, яке і святковий стіл прикрасить, та й просто для вечірнього частування домашніх підійде чудово. Смачно і солодко, виглядає красиво і апетитно!

  • Тісто листкове дріжджове - 500 грам
  • Шоколадні краплі - 200 грам
  • Шоколадний топінг - 1 За смаком
  • Ванільний цукор - 1 За смаком
  • Масло рослинне - 1 Чайна ложка (для змащування форми)
булочки з шоколадною начинкою - фото крок 1
1. Тісто розкачати і поділимо на однакові смужки, не надто вузькі.
булочки з шоколадною начинкою - фото крок 2
2. Тепер кожну смужку посипаємо шоколадними краплями і присипаємо ванільним цукром. Скручуємо в тугий рулет і викладаємо щільно в змащену маслом форму.
булочки з шоколадною начинкою - фото крок 3
3. Запікаємо приблизно півгодини при температурі в 200 градусів. Як тільки зарум'яняться, так і можна діставати. Далі треба полити булочки топінгом і подавати до столу.
булочки з шоколадною начинкою - фото крок 4
4. Топинг можна взяти готовий, використовувати шоколадний соус або ж просто розтопити шоколад з вершками і залити їм випічку. От і все! Смачного!

Схожі рецепти