Рогалики з сирного тіста з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Рогалики з сирного тіста з начинкою підійдуть для будь-якого чаювання, швидкого перекусу або солодкого сніданку. Відмінний варіант, щоб взяти їжу з собою на роботу або в дорогу. Обов'язково спробуйте!
Хочете дізнатися, як приготувати рогалики з сирного тіста з начинкою? Тоді цей рецепт для вас! Відмінна випічка буде доречна на будь-якому чаюванні. Начинка може бути будь-який, на ваш погляд. Так що сміливо фантазуйте і пробуйте різні варіанти.
- Сир - 500 грам
- Маргарин - 200 грам
- Цукор - 1/2 склянки
- Ванільний цукор - 12 грам
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Борошно пшеничне - 3 склянки
- Вишня - 300 грам
Візьміть сир, помістіть його в миску. Краще брати домашній сир з високим відсотком жирності. Розітріть сирок з ванільним цукром, щоб не залишилося грудочок.
Холодне вершкове масло нарубати ножем і додайте до сиру.
Борошно обов'язково просійте, щоб вона наситилася киснем. Тоді тісто буде розсипчастим і смачним. Додайте соду. Якщо у вас під рукою не виявилося масла, то замініть його на маргарин.
Замісити пружне і еластичне тісто. Якщо воно сильно липне до рук, то просто підсипати потроху борошно. Скачайте тісто в кулю, оберніть його поліетиленом або харчовою плівкою. Залиште тісто в холодильнику на годину.
Вишню вимийте і очистіть від кісточок. Якщо вона була замороженою, обов'язково попередньо дайте їй час розтанути. Помістіть ягоди в миску, засипте цукром і дочекайтеся, поки вишні пустять сік, який потім необхідно буде злити.
Дістаньте тісто з холодильника, розділіть його на кілька рівних частин. Потім розкачайте кожну частину якомога тонше, щоб вийшов круг. Розділіть його ножем на сектори. Покладіть на кожен шматочок трохи вишневою начинки.
Застеліть деко пекарської папером. Поверніть тісто з начинкою таким чином, щоб вийшли рогалики. Потім викладіть отримані вироби на деко, залишаючи проміжки між ними. Запікайте рогалики в духовці близько сорока хвилин при ста вісімдесяти градусах.