Рецепт Різотто з вешенками фото

Різотто з вешенками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Крупи , Гриби , Мал
Дієтичне харчування , Пісні страви
На обід
Гарячі страви , Різотто
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 40 хв.

Вишуканий, але при цьому вельми простий рецепт різотто з вешенками перед вами. Впевнена, вам таке блюдо дуже сподобається - воно швидко і легко готується, зате по зовнішньому вигляду і смаку - просто шедевр

Опис приготування:

Рецепт приготування різотто з вешенками перед вами. Сподіваюся, вам дуже сподобається це блюдо, адже вийде і справді смачно, ніжно, але при цьому дуже соковито. Особливу красу тут надає зелень, помідори і цибулю-шалот, який я порізала тоненькими смужками. Вийшло цікаве на вигляд і дуже смачна страва, вам теж рекомендую спробувати!

  • Гливи - 100 грам
  • Масло оливкове - 50 грам
  • Мал - 100 грам
  • Сир твердий - 50 грам
  • Зелень - 20 грам (найкраще - рукола)
  • Luk-salotų - 1 штука
  • Помідори черрі - 3-4 штук
  • Часник - 1 зубчик
  • Спеції - За смаком
  • Горіхи - За смаком (для прикраси)
  • Соєвий соус - 0.5 склянки
різотто з вешенками - фото крок 1
1. На рослинному маслі обсмажити подрібнений часник і білу частину цибулі-шалот. Сюди ж додамо рис і обсмажити, поки рис не стане рум'яним.
різотто з вешенками - фото крок 2
2. Рис дістаємо, і обсмажити далі гливи. Коли трохи виділиться рідина - додамо соєвий соус, і на маленькому вогні чекаємо, поки гриби добре погасять.
різотто з вешенками - фото крок 3
3. Додамо тепер рис, заливаємо водою так, щоб вона покривала рис на палець. І тушкуємо до готовності рису. Потім вже додаємо тертий сир, зелень, цибуля шалот і черрі. Перемішаємо.
різотто з вешенками - фото крок 4
4. Посипаємо горіхами і подаємо до столу!

Схожі рецепти