Рисовий суп
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 7
Час приготування: 50 хв.
Легкий і смачний рисовий суп, який можна готувати хоч кожен день. Ви можете додати курку або обійтися без, зробити його на м'ясному або овочевому бульйоні. Розповідаю, як приготувати рисовий суп.
Опис приготування:
Втомилися від одноманітності і кожен раз ламаєте голову над стравами для себе, своїх рідних? Мені така ситуація дуже знайома, але коли я знайшла рецепт цього рисового супу, то вирішила, що він має право на життя, я не progadala. Суп простий у приготуванні, але з незвичайним і оригінальним присмаком лимонів.
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Селера - 1 штука (стебло)
- Лавровий лист - 1 штука
- Бульйон - 3 L
- Куряче м'ясо - 0, 5 кілограма (готове)
- Мал - 3 склянки (відвареної)
- Шпинат - 280 грам
- Кріп - 0, 5 пучка
- Лимонний сік - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
- Зелена цибуля - 1 пучок
1
Очистіть цибулю і наріжте його дрібно. Очистіть моркву і наріжте її кубиками. Вимийте селера і нарубати його дрібно.
2
У каструлю налийте оливкова олія, розігрійте і викладіть цибулю з морквою і селерою, посоліть і готуйте до м'якості овочів близько 6 хвилин.
3
Влийте бульйон і додайте лавровий лист, доведіть рідину до кипіння і варіть 10-15 хвилин ще.
4
Викладіть в каструлю подрібнену на волокна курку, відварений рис, нарізаний невеликими шматочками шпинат, варіть ще 5-10 хвилин.
5
Наріжте дрібно кріп, викладіть його в каструлю, додайте 2 столові ложки лимонного соку, сіль і poperčite, перемішайте.
6
Для подачі на стіл розлийте суп по тарілках і прикрасьте зеленою цибулею, при необхідності можете додати лимонний сік, смачного!